Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on111

Pomocy :////

Polecane posty

Gość on111

Witam, chciałbym prosić o pomoc... Kocham kobietę, a raczej jeszcze nastolatkę. Jestem starszy od niej o 10 lat. Ona ma 17 lat, ale nie jest taka jak inne nastolatki, jet na prawdę piękna, ma slowiańską urodę, figurę modeli a do tego wdzięk, klasę, elegancję , szyk i w głowie ma poukładane nawet chyba bardziej ode mnie. Jest inteligentna, oczytana. Po prostu ideał. Ale niestety, jakiś czas temu 4 typów chciało ją zgwałcić, a gdybym tylko się odwócił zobaczył bym to i jej pomógł. Ona nie wie, że ja o ty wiem. Jej matka jest bardzo dobra znajoma mojej matki,lubi mnie. Czy powinieniem jej o tym powiedzieć? Czy dać jej spokój i zniknąć z jej życia i cierpieć w samotności?

Gość lllmakawww
czegoś nie rozumiem... gwałcici(chcieli gwałcić) twoją dziewczynę, a ty nie reagowałeś?

Gość lllmakawww
czegoś nie rozumiem... gwałcici(chcieli gwałcić) twoją dziewczynę, a ty nie reagowałeś?

Gość dcv
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz:-) Ja sama mam męża o 10 lat starszego ja miałam 20 lat on 30 jak się poznaliśmy:-) Dla mnie wiek niema znaczenia najwarzniejsze żeby facet miał po układane w głowie i kochał:-)

Gość on111
Nie reagowałem, bo oczywiście nie widzialem, wisialem na telefonie, nie wiedziałem, że ona tam jest i, że w ogóle ktokolwiek... Ona niestety nie jest moją dziewczyną, bardzo bym tego chciał. Nie wiem, czy mam jej powiedziec o tym czego sie dowiedziałem...

Fajnie że miałaby w kimś oparcie ale by nie wypytywał o wszystko jeśli nie che tego. Ja również miała 17 lat kiedy spotkałam chłopaka o 9 lat starszego i jesteśmy do dziś razem założyliśmy rodzina. Więc jest to możliwe jeśli ona będzie Cię chciała. Może potrzebuję kogoś przy kim czuła się bezpiecznie.

Gość lllmakawww
ale komu chcesz mówić, że ją chcieli zgwałcić? matce tej dziewczyny?

Gość dcv
Nic jej nie mów jak będzie chciala sama Ci o tym powie a Ty wtedy powiesz ze wiedziales ale nie chciales nic mowic zeby nie przywolac przykrych wspomnien

Gość lllmakawww

Gość lllmakawww

Gość mrrr345673
jak jest taka dojrzala, jak twierdzisz, to zachowa się dojrzale jak do niej zagadniesz. Tak się poznaje ludzi chyba :) podejdż i powiedz cześć i się przedstaw , i jakoś pójdzie początki najgorsze . Trzymam kciuki

Gość lllmakawww
chcesz powiedzieć o tym jej matce? to nie jest dobry pomysł, może zyskasz, ale przychylność matki, dziewczyny raczej nie, to jest jej prywatna sprawa, jak bedzie chciała porozmawiać o tym z rodzicami, to to zrobi, Tobie nic do tego a co do samego związku... teraz w związach róznica wieku to nie jest coś dziwnego, coraz częściej się to spotyka i nikt tego już nie napiętnuje a jeżeli dziewczyna jest inteligenta, oczytana, to najprawdopodobniej rówieśnicy jej nie interesują(wszyscy wiemy, jacy są chłopcy w tym wieku), więc według mnie szanse masz, tylko czy to wykorzystasz? i jak to rozegrasz, by zdobyć jej serce?

Gość on111
Dziękuję. My się juz znamy dwa lata... A jej matka wie o tym, mają rewelacyjny kontakt... NIe chcę jej zranić, ale boje się, że będzie to dal niej niecodzienna sytuacja z racji wieku, ale z tego co wiem, to ona nigdy nie spotykała się z facatami młodszymi od siebie, ale też wiekszośc odrzcała, bo byli nastawieni na łatwe panienki, a ona taka nie jest. Tera chciałbym najbardziej na świecie przytulić ją i pocieszyć, szlag mnie trafia jak sobie o tym pomyśle, ale tu ona jest najwazniejsza.

Gość on111
Dziekuję Wam za rady, są dla mnie bardzo cenne. Narazie chciałbym sie do niej zblizyć "po kumpelsku". Po prostu zacząć więcej rozmawiać i wyczuć czy jest już gotowa na ew związek po tym co ja spotkalo. Teraz najbardziej na swiecie chciałbym ja przytulić i pocieszyć, pokazać że nie wszyscy faceci są tacy jak oni. A może Wy macie inne , lepsze pomysły??

Gość Dyskretny strzał w potylice
oni wszyscy są be a tylko ja jeden - nie Ha! mialam w zyciu dwoch przyjaciół jednym jestem ja sama a drugim nie jestes ty