Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczkaallegro

Pytanie odnośnie ALLEGRO.

Polecane posty

Gość allegrowiczkaallegro

Witam. Zapłaciłam za przedmioty przez payu, ale z innego konta bankowego niż ten zarejestrowany w allegro. Transakcja ma cały czas status "rozpoczęta". Co to znaczy? Nie mogę płacić przez Payu z innego konta bankowego? Przecież pieniądze normalnie poszły..

Gość constallation
czyli wpisywałaś wszystko ręcznie z tego swojego drugiego konta? Bo jak nie masz powiązanego to nie wskoczy ci automatycznie. Chyba tylko tym się to różni a kasa powinna dojść

płacac z konta zarejestrowanego na alledrogo wiadomo co jest tytułem zapłaty,a z innego konta musisz chyba wpisać nr aukcji i nick,ale pewności nie mam

Gość pytanieoallegro
Nie. Zawsze miałam pod spodem "płacę z ipko", natomiast kliknęłam, aby zmienić bank i dałam bph i normalnie tak jak zawsze przekierowało mnie na stronę banku. Zalogowałam się, dane były już automatycznie wpisane. Nic tam nie dodawałam. Po prostu zatwierdziłam przelew.

Gość pytanieoallegro
Nie. Zawsze miałam pod spodem "płacę z ipko", natomiast kliknęłam, aby zmienić bank i dałam bph i normalnie tak jak zawsze przekierowało mnie na stronę banku. Zalogowałam się, dane były już automatycznie wpisane. Nic tam nie dodawałam. Po prostu zatwierdziłam przelew.

Gość ALPY !
to po prostu musisz zaczekać, ja niejednokrotnie płacąc przez PayU wybierałam inny bank, niż swój i wszystko było ok, czasem zwyczajnie allegro ma zawiechę i tyle, bądź cierpliwa, a najlepiej wejdź na pocztę i sprawdź czy nie masz maila, że sprzedawca otrzymał Twoją wpłatę

Gość pytanieoallegro
ALPY-czyli normalnie płaciłaś z innego banku i wszystko spoko doszło? Nie mam właśnie nic na poczcie, status-rozpoczęta i nic. Mam dylemat czy dojdzie jak z innego banku niezarejestrowanego na allegro. Czyli wszystko było u Ciebie tak samo jak u mnie i było okej? Wpłaciłam wczoraj rano w niedzielę.