Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedora synowa

TESCIOWA co sądzicie o tym

Polecane posty

Gość niedora synowa

Mieliśmy kolędę, ja powiedziałam że moja mama urodziła 8ro dzieci, a na to tesciowa " no wie ksiądz, jak ma sie 4ro dzieci to ludzie jeszcze powiedzą, że no no, może byc ale jak już ponad 4ro to już rodzina patologiczna" i się śmiała, księdza zamurowało nie wiedział co powiedzieć, mnie sie przykro zrobiło, śmiała sie tylko ona, co byście pomyśleli?

Gość kjhk/ljhjklh
ze jest pierdolnieta

Gość niedobra synowa111111
męża nie było był w pracy, jak się dowiedział to się zdenerwował, no ale niestety tak nauczony, że matce się nie wykłóca i przeszliśmy do porządku dziennego:(

Gość niedobrze mi....
że pora sie wyprowadzic od tesciowej

Gość cukiereczki
mieszkasz z tesciowa? dlaczego? sytuacja materialna? postaraj sie uciekac z tego domu, bo nigdy nie bedziesz szczesliwa! widac ze to jakas pierdyknieta zolza, nienawidze takich starych bab, ktore tylko patrz zeby komus dosrac!

no niestety, już prawie dwa lata z nia mieszkamy, mialo byc dobrze a wyszło jak zwykle, wmawia mi ze mam konskie zarty, ale i kto to mowi:(

Gość pitu pitu aż do świtu
a co mamy sądzić? masz zacofaną teściową, której już edukacja nie pomoże, ale to jej problem, a nie twój. ja nie wstydziłabym się z tego powodu, bo to raczej o niej świadczy, a nie o tobie, więc po co drążyć temat na kafe?

Hmm nie dopuściłabym do tego, żeby zapomniano o tej sprawie. Przy księdzu bym jej powiedziała co o tym sądzę. Męża masz głupiego, teściową jeszcze bardziej. poczekaj na 1 okazje i jej się odwdzięcz.

chciałam wiedzieć czy inni też tak to widzą jak ja, bo ja nie musze byc obiektywna, nie wiem, musze z nia o tym pogadac o co jej chodzi, nie mam juz do niej sił

Gość sajonara
skoro ma takie podejście do rodzin wielodzietnych, to pośrednio ma też takie do ciebie, bo skoro twoja matka była patologią, to jej gen w postaci ciebie nie jest zaszczytem dla niej i jej syna. taki ma odbiór sprawy i nawet jak jej to wyłuszczysz, to i tak zostanie przy swoim i z góry będzie na ciebie patrzeć -jak do pory.

Gość niedora synowa
jeszcze jakieś komentarze?