Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się:(:(:(

czy to poronienie?????

Polecane posty

Mam założoną spiralę od 4 miesięcy dziś dostałam strasznych bóli brzucha i okropnie krwawię co 30min muszę wymieniać tampona i to używam największego rozmiaru!!!! Czy możliwe jest że zaszłam w ciąże a zarodek sam się usunął??? Lekarz mi mówił że jak by doszło do zapłodnienia to zarodek nie będzie miał się gdzie zagnieździć i sam się usunie miała tak któraś pomóżcie wcześniej miałam normalny okres

Gość fasia
to raczej krwotok nie krwawienie, do lekarza!

Gość niedobrze mi....
Poszedł dziadek za szopę odlać sie , i w tym czasie podglądał go wnuczek. Po wszystkim zapytał się co to było co wystawało ci ze spodni ? -to był ślimak -faktycznie bo na ch*** to mi to nie wygląda.

Gość zxzz
dokłednie -do lekarza/

Ale z czego mógł mi się zrobić ten krwotok? Po założeniu spiali byłam na wizycie i wszystko było ok:(

Gość Najpierw zakladasz spiralę
A pózniej płacz ... Po co Ci to było? W życiu bym sie tak nie okaleczyla

Najpierw zakladasz spiralę Po co mi to było? a po to że używając prezerwatyw zaszłam w ciąże przez pół ciąży leżałam w szpitalu bo miałam cholestaze. Mały urodził się miesiąc przed terminem i leżał 7 dni w inkubatorze!!!!! Lekarz nie chciał mi przepisać tabletek bo i tak miałam osłabioną wątrobe po cholestazie a po plastrach dostawałam uczulenia, prezerwatywom nie ufam, a nie chce zajść w następną ciężę przez najbliższe 5 lat bo prawdopodobieństwo że znów zachoruje jest bardzo duże i nie będę miała z kim wtedy zostawić dziecka bo jestem sama z mężem wystarczający powód!!!!!!!