Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila54

Czesiociuch

Polecane posty

Gość Kamila54

Słyszeliście o tym ? Podobają wam sie ciuszki ? Ja uważam ze są funkcjonalne a co wy sądzicie ?

A ja pierwszy raz o czymś takich słyszę, chyba trochę jestem do tyłu

Gość Marikaaaso
Czesiociuch ? Tam sa bardzo fajne rzeczy i dzieci mogą swobodnie się w nich bawić ;) Niesamowita jakość również ;)

Gość Iilloke
Tak tak zgadzam sie z Marikaaaso ;)

Gość heeeehhhhe
Za takie pieniądze to ja mam parę sztuk ubrań w innych sklepach, o ciuchlandzie nie mówiąc.

Gość 3434x3x3
Ja tam niczego nie załuje ;) wole kupic coś porzadnego i zeby było wygodnie dzieciakowi ;) Zdecydowanie Czesiociuch ;)

Gość OooLga
Ja się bardzo ciesze ze tez tutaj sa zadowoleni z Czesiociucha bo ja po prostu uwielbiam, rzeczy sa takie boskie ;) Po prostu bajeczka ;)

Mojej siostry syn ma kilka rzeczy z Czesiociucha, dostał od swojego chrzestnego fanatyka Czesława i musze przyznać że faktycznie jakoś jest bardzo dobra, no i wyróżniają się przy tej taniej tandecie z samochodzikami i dinozaurami. Ale wiadomo, każdy kupuje to na co go stać i grunt by było czyste :)

Gość gość
ubranka sa fajne, ale kontakt w sprawie wymiany lub zwrotu tragiczny, raz mi sie zdazylo kupujac spodnie MONO przyslali mi zupelnie cos innego (inny material, wzor i brak logo) takze warto sie zastanowic bo takIE olewaNie jest srednie...