Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nusiaaaałii

brak doświadczenia seksualnego

Polecane posty

Gość nusiaaaałii

hej czy brak jakiegokolwiek doświadczenia seksualnego u dziewczyny w wieku 18 lat jest zły? Tzn nigdy nic nie robiłam z facetem, żadnego seksu, nawet oralnego. Czy to powód do wstydu? Pytam serio, to nie provo.

Gość misiek88
dla mnie to nie problem mogę cię wszystkiego nauczyć :D

Gość ludkzki przedmiot
To nie jest powód do wstydu. Zastanów się dlaczego miałby być?:(

Gość lllmakawww
nie, to raczej przyciąga, i to bardzo, żyjemy w XXI wieku, dziewice są na wymarciu, więc budzą pożądanie

Gość fghjkll
Tzn nigdy nic nie robiłam z facetem, żadnego seksu, nawet oralnego ------------:D:D:D nawet oralnego:D dobrze ze nie napisalas nawet analnego:D

Gość nusiaaaałiito
hm no nie wiem, tak sobie pomyślałam czy to trochę nie dziwne, bo wiecie teraz to jak się słyszy o tych 13latkach robiących loda kolegom, słoneczkach i wgl a ja już 18 mam i nic zupełnie :/

Gość nusiaaaałiito
ej, bo zazwyczaj z tego co wiem to najpierw jest oralny, a potem tradycyjny :p nie śmiej się, nie znam się :p

Gość lllmakawww
przyjdzie i na Ciebie pora, nie ma się co spieszyć, naprawdę, wszystko z Tobą ok:)

Gość fghjkll
ale masz dobre wyksztalcenie teoretyczne:D

Gość niedobrze mi....
Kto to jest??? 1/3 Kobiety 1/3 Mężczyzny 1/3 Diabła ???????????????????????? Jan Maria Rokita:):):):):)

Gość karolinajakmalinaaa
przejmujesz się niepotrzebnie :) jak znajdziesz odpowiedniego faceta to się wszystkiego nauczysz

Gość nusiaaaałii
taa teoria a praktyka pewnie się trochę różni :p ale ok skoro uważacie że wszystko w porządku to dobrze :)

Gość 3872803
ja bym chciał mieć niedoświadczoną. Lepsza taka niż roochająca się z połową miasta 🖐️

Gość kafwetoromodeorototo
@up-podzielam opinię

Gość malalobuziara92
podziwiam, je tyle nie wytrzymałam :D trochę właściwie żałuję, bo chłopak z którym to zrobiłam za I razem okazał się ćwokiem 🖐️

Gość aisha1234567
witam ja z 1 razem czekalam do 25 roku zycia, od pol roku uprawiam sex i ostatnio moj partner stwierdzil ze moj seks jest za słaby i ma wrazenie jakby bzykał sie z 18-19 latka, bez kitu jakbym dostala w pape brak słów

Gość antlantyde
nusiaaaałii- nie, to nie wstyd, ( a przynajmniej z mojej perspektywy). W każdym bądź razie wszystko przed Tobą :) aisha1234567- lepiej późno niż wcale :) lub za wcześnie.

Złe, jest tylko to, że zaczynasz się nad tym zastanawiać. :O Hehehehe doświadczenie? Co ty chcesz seks uprawiać zawodowo? ;)

Gość Anita Szczecin
Można sobie poradzić w inny sposób, ja będąc jakiś czas wolna, nabrałam doświadczenia dyskretnie z bardziej doświadczonym ode mnie chłopakiem. Dziś już mam stałego partnera, sex jest na wysokim poziomie, przynajmniej nie jestem zielona w tym temacie. Zostawiam namiary dla dziewczyn szukających takiego treningu, to ten link: www.pandlapani.szczecin.pl , sama byłam zadowolona bardzo.