Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamusiaMaksika

Pobyt w szpitalu z dzieckiem kto leżał ?

Polecane posty

Gość MamusiaMaksika

Witam drogie mamy jak wyglada taki pobyt z dzieckiem Na dniach mam isc wlasnei z synem 2 letnim czy sa tam jakies zabawki czy warto zabrac z domu ? Pytalam o cene noclegu u nas jest 13 zl na sali z innymi a 30 zl na sali samemu Teraz zastanawiam sie co wybrac

Gość MamusiaMaksika
?

Witaj. ja leżałam ze swoim 3 letnim synem. trzy doby cena za moje łóżko 150 zł, sala 6 osobowa. powiem Ci tak; zabawki swoje i jeśli Cie stać to raczej sla jednoosobowa. Pozdrawiam

aha do dnia zabiegu nawet chwaliłam sobie sale wieloosobowa ale juz po zabiegu żalowałam, ze nie wzięłam jednoosobowj :-(

Gość rzesy slabe
ja byłam, mój synek miał 10 dni jak tam trafiliśmy ale sala zabaw jest, u nas za jednoosobową salę się nie dopłacało, sami mnie tam dali a na co twoj maly idzie?

Gość MamusiaMaksika
no moj syn ma 2 lata jest bardzo ruchliwy nie idziemy na zaden zabieg wiec nie ma zle a co dalej sie okaze

Gość ja tez tego nie rozumiem
bierz sale jednoosobowa i swoje zabawki

jak masz taki raj,że do wyboru sala jednoosobowa to bierz.sale zabaw sa,ale zabawki warto mieć swoje,ulubione. sala dla siebie przydaje się w nocy,gdy dziecko sobie śpi i inne go nie budzi płaczem.w dzień też łatwiej drzemkę zrobić,gdy nikt nad głową nie skacze.

Gość powiedzcie mi proszę
Zabawki bierz swoje.Ja teraz leżałam ze swoim małym.Powiem ci że grogo u ciebie biorą za dobę na osobnej sali.Ja płaciłam 15 zł a za salę bez łóżka płaci się 10 zł.

Gość ihrgih
można zamówić za darmo sobie cos na www.free.amciu.com polecam

Gość MamusiaMaksika
tojah raj w tej polsce ? hehe No niestety ja cen nie ustalam takie informacje dostalam ze szpitala Z jednej strony chcialabym wlasnie jednoosbowa sale no ale jesli przedluzy nam sie pobyt to zl to naprawde sporo :(

Gość ioue09fr9
ja byłam 3 tyg. z córka( 1 rok).Cena za łóżko 20 zł(pobyt rodzica ze wskazaniem terapeutycznym)Lepiej mieć swoje zabawki bo nie wiadomo gdzie te szpitalne były,i co robiły;-)Ja pierwszy tydzień byłam sama, później na sali 2 osobowej.I szczerze lepiej mi było w tej drugiej,bo chociaż mogłam spokojnie wyjść chociaż do automatu po kawe,o druga mama popatrzyła mi na córę.

Gość ioue09fr9
ja byłam 3 tyg. z córka( 1 rok).Cena za łóżko 20 zł(pobyt rodzica ze wskazaniem terapeutycznym)Lepiej mieć swoje zabawki bo nie wiadomo gdzie te szpitalne były,i co robiły;-)Ja pierwszy tydzień byłam sama, później na sali 2 osobowej.I szczerze lepiej mi było w tej drugiej,bo chociaż mogłam spokojnie wyjść chociaż do automatu po kawe,o druga mama popatrzyła mi na córę.

:-) mnie tam dobrze w Pl.i raj tu też można mieć.tylko zależy kto jakie ma wymagania i potrzeby:-) a na serio,to masz rację,ostatecznie drogo Was taki pobyt może wynieść. ja byłam na przełomie sierpnia i września dwukrotnie w szpitalu.raz ze starszą cora,potem z młodsza.taki pech życiowy chyba je dopadł. za pierwszym razem wykupiłam tylko jedzenie,bo łóżek było brak.za drugim razem myślałam,że będziemy tylko przelotem w szpitalu i nawet o łóżko nie pytałam.od razu przyjechałam z materacem.na szczęście w obu sytuacjach mieliśmy tylko jednego współlokatora.za drugim razem sama współczulam im,bo moje niespełna 8miesięczne dziecko wylo całe noce i dnie. powodzenia.

Gość MamusiaMaksika
szpital jak szpital coz zrobic ze takie ceny