Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela553

Objawy Ciąży

Polecane posty

Gość Ela553

Witam :** mam pewnien problem poniewaz staramy sie z chlopakiem o dziecko 4 miesiace nigdy nie bylam w ciazy problem polega na tym iz jaki czas temu okres spoznil mi sie 20 dni bylam u lekarza dostalam tabletki na wywolanie okresu wzielam jedna i po godzinie dostalam okres , ginekolog powiedzial mi kiedy mam dni płodne i probowalismy... obecnie spoznia mi sie okres 25 dzien robiłam test wieczorem i wyszla jedna kreska ciemna a druga bardzo jasna i wyszlo ze mocz zalal druga kreske i ona jakims cuden znikła ;/ i teraz nie wiem co jest grane , bralam tabletki na wywolanie okresu ale okres sie nie pojawil bolal mnie strasznie brzuch tak jakbym miala dostac okres ale go nie dostalam... dodam tez ze od paru dni dzieja mi sie dziwne rzeczy pierwsza ze czuje sie momentami zle druga ze czasami brak mi sliny w ustach i trzecia podczas kochania sie z chlopakiem mialam bardzo sucho i na koncu wylecial gesty bialy śluz napiszczie szczerze co o tym myslicie ; ((

Gość zazaa
widać problemy hormonalne.

Gość jak to będzie?
powtórz test, a najlepiej idź na test z krwi beta HCG. Do czasu aż się nie wyjaśni nie bierz tabletek na wywołanie okresu!

Gość Ela553
no niby tak tylko nie w ostatnim czasie nie mialam zadnych stresów ani nic czulam sie dobrze i martwi mnie to ze tabletki na wywolanie okresu nie pomagaja..i zaponialam dodac ze mialam pare kropel krwi przed 2 dni ale tylko jak sie zalatwialam

Gość Bądź sobą
brałaś tabletki drugi raz na własną rękę??

Gość zazaa
No bo jeśli coś z hormonami nie tak to może być jak u ciebie. Stresy to tego nic nie mają.

Gość Ela553
tak dal mi pare tabletek wczesniej okres dostalam jak uzylam pierwszej tabletki , jak znow zaczol mi sie spozniac wzielam pare tabletek ale nic nie pomoglo i przestalam brac mialam tylko bole brzucha jakbym miala dostac okres ale nie dostalam