Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deniz

Muzułmanka w Toruniu

Polecane posty

Gość Deniz

Salam :) Chciałam sie dowiedziec czy sa w toruniu jakies muzułmanki, polki badz tez niekoniecznie. jesli tak piszcie smialo. nie ukrywajcie sie, mozecie rowniez napisac kilka zdan o sobie :)

Gość muzłumanka z Torunia
allah akbar, allah akbar BOOOOOOOM! :classic_cool:

Gość pewiniaa
A o co się rozchodzi. Śmiać się chcesz

Gość fdsdfg
W Toruniu? Bluźnisz siostro. To jakbyś pytała czy w Mekce są jakieś katoliczki, Boże broń!

Gość Deniz
czy wszyscy myslicie ze muzulamnie sa tacy zli? omg o co chodzi ci z tym boom? wtf? ludzie do niczego poprostu chce wiedziec czy nie jestem tutaj sama

Gość czas honoru!!
Salam. Znajdziesz i nie bedziesz sama.

Gość czas honoru!!
Znajdzisz i nie bedziesz sama!

Gość fdsdfg
Sama samiuteńka, zdana na łaskę i niełaskę swojego pana. Podpowiem ci tylko, że jak szukasz bratniej duszy powinnaś szukać wśród arabskich żon, one wiedzą jak postępować z muzułmańskim mężem. Znam kilka, sztuke manipulacji facetem mają opanowaną do perfekcji, aż mi żal tych chłopaków czasem.

Gość czas honoru!!
Czas honoru!! Co to za serial?? Moze ktos mi powie!! Co!! Bog jest wielki... boom to bylo ok? Co? Bo to byli niemcy!!!

muzułmanin nie moze przyjaznic sie z inym wyznawcą Nienawiść do niemuzułmanów http://www.poznajkoran.pl/koran/niewierni/ 5:51O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan; oni są przyjaciółmi jedni dla drugich. A kto z was bierze ich sobie za przyjaciół, to sam jest spośród nich. Zaprawdę, Bóg nie prowadzi drogą prostą ludu niesprawiedliwych! nawt himler powiedział ze islam jest podobny doo nazizmu

Gość czas honoru!!
Klub warszawski - Bog jest wielki .... boom co? Wtedy bylo ok!! Nie bylo zadnego problemu!!! Kurwa

Gość czas honoru!!
Nie nie rozumiecie!! Nic nie wiecie!! Tyle polakow przyszlo na islam ze az szok. Jezus pokoj z nim mowi: nie przyszedlem przyniesc pokoju ale miecz. Mt,10 34-36

Gość Deniz
ja urodzilam sie w rodzinie muzulmanskiej i od tego czasu jak tylko jestem w polsce wiecznie to samo :/ brak szacunku dla nas, tylko polacy tak sie zachowuja, wstyd

Gość bo Polacy to mądry naród
i widzi co sie dzieję, gdy się jest nadmiernie gościnnym na przykładzie Francji czy Anglii także sorry koleżanko do ciebie nic nie mam ale do waszego przyrostu naturalnego, zasad religijnych, dominacji kulturowej tak

Gość czas honoru!!
Masz racje! Ja tak samo! Mama jest polka!! Wychowalem sie w kraju arabskim! Jest mi wstyd ze mam polskie obywatelstwo!! Ciagle polacy mowia o tolerancji, milosci do 2 czlowieka itd i co?? Gdzie to wszystko jest??

jesteś gościem w Polsce i musisz sie dostsosować

W POLSCE NIE MA TOLERANCJI W POLSCE NIE MA POSZANOWANIA DLA ODMIENNOŚCI a z czego to drodzy muzułmanie wynika zapraszam do analizy Historii Polski od Mieszka I do 1989r.

Salam droga autorko mam wszystkie książki Muhammada al-Durraha jestem jego oddanym fanem! Jego ostatni bogato ilustrowany poradnik "Jak skonstruować bombę w domu" podbił moje serce!

ale zabrania sam zabijac nie przyszedlem przyniesc pokoju ale miecz. Mt,10 34-36 Z tekstu tego wynika, że chodzi o prawdę, iż Jezus nie obiecuje swoim wyznawcom łatwego życia. Za przywiązanie do Niego spotka ich prześladowanie...

Gość czas honoru!!
Madry narod? Ja piedronka!! Co ty czlowieku gadasz?? Madry narod?? Ah nie wytrzymam!!! Co takiego macie? Co? Wojsko? Samoloty? Gospodarla? Benefity? Medycyna, kuchnia, produkcja, ulicy, autostrada, edukacja ..... madry natod? To w takim razie bo co uciekacie do Anglii, niemiec, wloch, kanady, usa ... brakuje lekarzy, kierowcow, pracownikow ... no nie nie wytrzymam... w tych krajach polak to zlodziej i pijak a nie madry.

Gość czas honoru!!
Madry narod? Ja piedronka!! Co ty czlowieku gadasz?? Madry narod?? Ah nie wytrzymam!!! Co takiego macie? Co? Wojsko? Samoloty? Gospodarla? Benefity? Medycyna, kuchnia, produkcja, ulicy, autostrada, edukacja ..... madry natod? To w takim razie bo co uciekacie do Anglii, niemiec, wloch, kanady, usa ... brakuje lekarzy, kierowcow, pracownikow ... no nie nie wytrzymam... w tych krajach polak to zlodziej i pijak a nie madry.

radzę najpierw młody człowieku dowiedzieć się kim są tzw. ludize rządzący Polską i którzy odpowiadają za te twoje autostrady, służbę zdrowia itd.

radzę najpierw młody człowieku dowiedzieć się kim są tzw. ludize rządzący Polską i którzy odpowiadają za te twoje autostrady, służbę zdrowia itd.

Polakom po prostu brakuje islamu. Nie obwiniajmy ich za to lecz módlmy się o dar wiary do Allaha.

potem przeanalizować historię Polski XX wieku potem poznać parę polskich cech charakteru, mentalności, które wcale nie zaprzeczają polskiej inteligencji i mądrości

wybaczcie muuzłmanie, ale wasz Islam wspiera podwójne standardy my pozwalamy wam budować meczety, wy w podzięce zabraniacie budowy kościoła np. w Arabii Saudyjskiej jak tu z wami poważnie rozmawiać nie da się

wybaczcie muuzłmanie, ale wasz Islam wspiera podwójne standardy my pozwalamy wam budować meczety, wy w podzięce zabraniacie budowy kościoła np. w Arabii Saudyjskiej jak tu z wami poważnie rozmawiać nie da się