Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmswr

Pytanie do facetow- czy wybaczylibyscie kobiecie klamstwo

Polecane posty

Gość nmswr

dotyczace jej wyksztalcenia?

Gość domowe przedszkole...
zwłaszcza jak wiecie od początku ze kłamie?... :classic_cool:

To jest niewybaczakne jeśli ktoś ma tylko magistra ,a innym przedstawia się jako doktor habilitowany :/ :D:D:D:D

Gość martinnn
nie, nie wybaczylbym klamstwa

Gość nmswr
klamstwo dotyczy kierunku studiow i roku na ktorym jestesm.. oklalam go bo na poczatku nie myslalam, ze z tego moze byc cos powaznego...

Gość martinnn
jesli to jakies kierunki zblizone, to mozesz podciagnac pod to, ze zle zrozumial, albo ty sie zle wyrazilas (choc to jest dalej brniecie w kolejne klamstwa), ale jak sa to kierunki zupelnie ze soba nie zwiazane, to chyba tylko powiedziec prawde i liczyc na wyrozumialosc.

Gość nmswr
kierunki nie sa zblizone... poznalismy soe przez neta i na poczatku nie sadzilam, ze kiedykolwiek sie spotkamy wiec, choc naprawde prawie nigdy nie klamie bo tego nie lubie, jakos wtedy tak jakos to napisalam... nawet nie wiem dlaczego :O

Gość nmswr
kierunki nie sa zblizone... poznalismy soe przez neta i na poczatku nie sadzilam, ze kiedykolwiek sie spotkamy wiec, choc naprawde prawie nigdy nie klamie bo tego nie lubie, jakos wtedy tak jakos to napisalam... nawet nie wiem dlaczego :O

Gość nmswr

Gość martinnn
mitomania jest fajna, ale jak sie zajedzie za daleko, to pozniej ciezko sie z tego wycofac, wiec lepiej czasem powiedziec mniej niz za duzo. Jesli juz chce sie zmyslac, to w takich sprawach, ktorych nie mozna zweryfikowac, albo ew mozna je na szybko zrobic w kilka dni.

Gość martinnn
chcialas zapewne przez chwile poczuc sie kims innym. No to masz teraz dwa wyjscia: albo odkrecic to jakos w tym sensie, ze kierunek zblizony, wiec po prostu zle sie zrozumieliscie, albo powiedziec tzw. cala prawde.

Gość martinnn
przy czym, jesli chcesz dalej bujac, to musisz zrobic to madrze, opracowac jakas wiarygodna i spojna wersje, zeby sie nie pograzyc

Gość nmswr
Chcialabym powoedziec cala prawde, tyle razy probowalam ale.jakos.nie moge, nie daje rady :O Dodatkowo on jest takim typem, ktory chyba nie toleruje klamstwa...

Gość lkjuionm
ja tak miałam:) i powiedziałam, że jestem starsza:)

Gość nmswr
Chcialabym powoedziec cala prawde, tyle razy probowalam ale.jakos.nie moge, nie daje rady :O Dodatkowo on jest takim typem, ktory chyba nie toleruje klamstwa...

Gość lkjuionm
powiedziałam ze skończyłam studia a skończę je dopiero za mc i ze mam 25 lat oczywiście jestem młodsza:) około mc go okłamywałam w końcu powiedziałam prawdę i jesteśmy razem ponad rok

Powiedz tak jak tu powiedziałaś - nie wiedziałaś, że coś z tego będzie więc trochę nazmyślałaś.

Gość lkjuionm
tak zrób jak radzi moorland

Gość malalobuziara92
a co powiedziałaś zamiast czego? :)

Gość martinnn
aa zle przeczytalem, kierunki nie sa zblizone to tylko powiedziec prawde, choc jak koles nie lubi klamstwa to moze byc ciezko