Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Taką dziewczynę chciałoby pewnie wielu prawików

Polecane posty

Żydówka, nie chciał bym, kobieta która nie ma niebieskich oczu i jasnych włosów nie jest dla mnie seksualna.

O tym pomyślałem, ale dla tych co lubią ciemne jest piękna. A propos, poznałem bardzo fajną czterdziestkę z niebieskimi oczami. ;)

Gość wielu mężczyzn chyba
a nie prawików samych:P BSA, a Ewa Braun np. nie miała jasnych włosów, byłą żydówką?

Looooser- 40 jeszcze może być płodna, ale dużo potomstwa ci nie da.

wielu mężczyzn chyba- A kogo interesuje Ewa Braun? Ciebie interesuje Adolf Hitler jako potencjalny partner?

Gość a jjaaaa
Faktycznie , śliczna dziewczyna i przeciętny przeciętniak . Ale tak jest te atrakcyjne zawsze mają tych przeciętniaków ;) A atrakcyjny facet , przeciętną kobietę Ktoś wytłumaczy mi ten fenomen?

a jjaaa - piękno jest w oczach patrzącego. Dla niej to może być najprzystojniejszy facet na świecie. ;)

boona-Izrael to twoja ojczyzna, w Europie zawsze będziesz obca i twój bękart też!!

nie Ty bedziesz o tym decydowal, a tym bardziej siedzac na dupie w domu, bezpiecznie zza monitora

Gość wielu mężczyzn chyba
no zdaje się za jego czasów wyraźnie chciano rasę aryjską "wypromować", więc opieram się na tamtych wzorcach i schematach czym owa rasa jest. bo osób o jasnych włosach procentowo w całej populacji jest bardzo mało, sama nie znam chyba nawet 10 naturalnych jasnych blondynów czy blondynek, reszta to ciemni blondyni i jakieś mysie kolorki ciemne oraz różne brązy. więc tylko kilka % społeczeństwa jest tymi aryjczykami w Polsce? a Hitler wg mnie był za brzydki:classic_cool:

tak wracając do tematu urody tej dziewczyny - takie są chyba najładniejsze. Bardzo dziewczęca uroda, delikatna, a jednocześnie wyraźna.

Wątpię, żebym z tą 40. miał dzieci. A co do tego fenomenu, to potwierdzam, znam kobietę podobną do tej dziewczyny i też ma przeciętniaka. Może ci piękni bardziej patrzą na wnętrze?

Gość No ładna panna
chciał bym taką mieć, ale pomażyć można.

Gość tv rozrywką ?
Loooser i tak nie masz szans na żadną bo jesteś nierobem, wiec możesz się nie wysilać ;)

Looooser - nie ma nic złego w przeciętnej urodzie - przeciętny znaczy "średni", nic specjalnego, ale też nie brzydki. Dlaczego komuś miałby się nie podobać, jeżeli do tego fajny facet?

Gość samotny.wilk.
Miałaby u mnie szanse

Moorland-Ona ma brązowe oczy i czarne włosy, jest żydówką, sama to potwierdziła, a jak się przyznała to zrozumiała swój błąd i usunęła fotę, więc nie wierz jej że ma niebieskie oczy, ma ciemne oczy, mieszka na Śląsku, ma dziecko. Wiem o żydach wszystko na swojej ziemi.

Tamari- Masz gust, mnie ta Aryjka też się podoba Moorland- Do tego ona nigdzie nie pracuje, jak to żydówka, żyje z kasy innych.

Gość Marlenkaenka
Szczerze? Jestem bardzo ładna, miałam kilku przeciętniaków i kilku przystojnych. I powiedzieć muszę, że Ci przystojniacy byli przynajmniej coś warci, nie dość, że seks był fajny, bo robiłam się mokra na sam widok, to jeszcze było o czym pogadać, a przeciętniacy przez pierwsze kilka spotkań mnie nosili na rękach, a później jak wyczuli, że mi zależy to zaczynało się pokazywanie fochów i olewanie. Nawet jak wam ślepym kurom się perełka trafi to i tak nie potraficie tego docenić!

moze i mam, ale z pewnoscia nie taki jak Ty bo podobaja mi sie tez ciemnowslowe, ciemnookie z bialej rasy oraz azjatki i mulatki