Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Taką dziewczynę chciałoby pewnie wielu prawików

Polecane posty

Tamari - to zdjęcie które dodałaś to dobry przykład jak bardzo różni się u ludzi pojęcie piękna. Moim zdaniem dziewczyna na zdjęciu jest "taka sobie" - nie podobają mi się wąskie usta i bardzo wąskie szczęki. Chociaż u dziewczyny to jeszcze, ale u faceta...nie, taki układ twarzy jest nie dla mnie. :P

Ja nie mówię, że coś złego, ale mogłyby takie mieć na luzie supermodela. Tyle, że ten przeciętniak będzie im rzucał świat do stóp i traktował jak księżniczke, może o to chodzi. Poza tym biorą pewnie męskich i zaradnych przeciętniaków. Zobaczcie wśród znanych: Bellucci, Smutniak, Heidi Klum, Casta i wiele innych też pięknisiów nie ma i nie miało.

Gość Winogrona
Dziewczyna jest uroczą, a chłopak wyglada na bardzo sympatycznego. Śliczna i miła para, a Wam szczeka z zazdrości opadla i głupoty piszecie

Looooser - weź pod uwagę, że miarę atrakcyjności stanowi wypadkowa różnych cech, które wcale innym się podobać nie muszą. Mnie się na przykład większość modeli nie podoba, wydają się mieć zbyt drobne twarze.

Gość challalaa
przecież ta niby aryjka ma wyraźne odrosty :o

moorland sa kobiety piekna ktore mi sie nie podobaja, bo nie maja tego czegos co mnie urzeka, widuje tez takie ktore sa tylko ladne a przyciagaja moj wzrok bo maja to cos Dziewczyna ze zdjeciu moze Ci sie nie podobac ale nie oszukujmy sie, ze jest bardzo atrakcyjna.

wielu mężczyzn chyba-Ona ma ciemny blond, jest Aryjką, szatyn to też taki ciemny blond. Boona- Ale ja znam sztuczki z soczewkami.... Skoro masz czarne włosy, to tymi oczyma mnie nie oszukasz, bo inaczej musiała byś mieć włosy farbowane i nie być żydówką, a ty sama sie przyznałaś że jesteś żydówką, a mało który żyd się do tego przyznaje.

idiota- z soczewkami.... niby po co? i nigdy nie mowilam ze jestem jakas zydowka-

Tak, są rożne gusta. Ale mówię o tym, że taka piękna dziewczyna szuka normalnego faceta, a nie modela. Nie wiem, może to jakaś równowaga w przyrodzie, albo takie nie muszą się dowartościowywać urodą partnera, albo tęsknią do normalności. Coś takiego.

Tamari - obiektywnie owszem, jest ładna, ale sama nie uznałabym jej za specjalnie odbiegającą od normy (właśnie taką przeciętną, można powiedzieć). To jest chyba ten "myk" który sprawia, że bardzo atrakcyjne osoby wydają się umawiać z przeciętnymi czy nawet brzydkimi.

hehehe... z soczewkami.... TAK- mam kruczoczarne wlosy i bardzo niebieskie oczy!!!! i to dowod ze nie jestem zydowka, wiec mozesz mnie skreslic z swojego tajnego notesika!!!

Gość challalaa
nevermind. i tak każda kobieta zapewne wolałaby faceta, który jest z pochodzenia żydem niż takiego kretyna jak bsa.

MOORLAND to podasj przyklad znanej osoby ktora Cie zachwyca wygladem w sumie dobrze wiedziec, ze jestem zydowka jako posiadaczka ciemnych wlosow i brazowych oczu:D

Gość gubernator
Same wymalowane pokazujecie jakby faceci się malowali to każdy byłby piekny

Looooser - każdy szuka takiego partnera jaki mu się najbardziej podoba i do tego każdy ma własny gust, czyli jej się może wydawać, że ma najprzystojniejszego faceta jaki stąpał po ziemi ;) Gdyby opisała swój gust na kafe możliwe że zjechaliby ją za zbyt wysokie wymagania, a tu niespodzianka, bo ktoś taki jak chłopak na zdjęciu wszystkie te wymagania spełnia. Boona - nie obraź się, ale ten czarny wygląda trochę jak z tubki :P

hehe... nie obraze sie :D cos w tym jest :D nie taki zyd czarny jak go maluja?

boona-W sumie i muszę przyznać ci rację, bo dziadek mi opowiadał że nawet służył w Wehrmachcie z pół żydem, on był oficjalnie pół żydem, więc ty po babci w małej cześci jesteś żydówką. Więc przepraszam, miałem dziś kiepski dzień.

Gość wielu mężczyzn chyba
dla mnie ma rudoblond, w życiu jasny blond (pomijam te odrosty:P) szatynka też jest aryjką? czyli kasztanowe włosy to kolor dla aryjczyka?

Gość Zuzanna Amelia & 14
Boona - To zdjecie mi sie nie otwiera.

Gość wielu mężczyzn chyba
boona, a co jakbyś byłą żydówką z pochodzenia to co? wielka obelga?:D bo pan BSA tak uważa?:D znam jedną osobę co ma żydowskie korzenie z obu stron, i ma zajebiście niebieskie oczy a włosy jaśniejsze ode mnie:D

Argen, ma się ten gust co.:classic_cool: Ja przeważnie wkejałem tu zdjęcia takich dziewczyn jak ta i większość ludzi się zgodzi, że są piękne. Ale są takie osoby, któe woałyby kogo innego pewnie, dla mnie przeciętnego. Czasem też w realu jakoś tam podobały mi się dziewczyny nie aż tak piękne, zwyczajnie łądne, albo i nawet nie.

Dajcie spokój z tymi "żydami" - Polacy są tak wymieszani, że nie ma takiej siły, żeby sprawdzić kto miał jakie korzenie.