Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepominajka91

Studium fryzjerskie w Krakowie

Polecane posty

Gość zaniepominajka91

Witajcie! ;) Błagam Was o pomoc! Chcę wybrać się na jakieś studium fruzjerskie w Krakowie, jednak ani trochę nie orientuję się w szkołach, nie mam nikogo znajomego, któ mógłby mi pomóc. Czy jest jakaś szkoła, którą polecacie? Zależy mi na tym, żeby kasa, ktorą wydam nie poszła na marne. Co sądzicie o szkole Canova? Słyszałam, że jest niezła. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;)

Gość Gej-sza
fajnego chlopaka masz :classic_cool:

Gość skonczyłam v
ja skonczyłam szkołę hairline na wielopolu i jestem bardzo zadwolona, kosztuje miesiac 150 zł i naprawde wiele sie tam nauczyłam. Ale z tego co wiem to chyba od tego roku juz jest tylko roczny kurs, nie wiem musialabys sprawdzić. A canova ponoc niezbyt tak samo jak żak

Gość nartii
kurs kosztuje tam 360zł kurs jest do bani szkoda czsu i pieniedzy jak chcesz sie czegos nauczyc !!!!byłam tam na kursie to wiem

Gość nartii
kurs kosztuje tam 360zł kurs jest do bani szkoda czsu i pieniędzy jak chcesz sie czegos nauczyc !!!!byłam tam na kursie to wiem

Gość gość
Odradzam szkolenia w salonie Hair Line ul. Wielopole 15 Kraków fryzjerki z tego salonu same muszą wybrać się na jakieś faje szkolenie bo dawno dawno zatrzymaly się w czasie!!! zgadzam się szkoda czasu i kasy