Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurydza33

Do mezatek:)czas

Polecane posty

Gość kukurydza33

Mężatki:)Co robicie wieczorami ? Jak spędzacie czas po pracy lub w weekendy? Jestem pol roku po slubie i mam wrazenie...ze wdala sie jakas monotonia typu telewizja, Internet, leniuchowanie...Za duzo tego. Mamy 33 lata, czy to normalne?

Gość Multimedia
Zupełnie normalne ;-)

Gość nutelka44444
co drugi dzien wychodze wieczorem na siłke, base, a w inne dni mój mąż. SAMA !!! dla zdrowej psychy

Gość Stafica
Gotuje (lubie gotowac), opiekuje sie coreczka, kiedy idzie spac, wychodze z psami, ogladamy jakis film z mezem, ktos zawsze mnie w tygodniu odwiedzi, pisze pamietnik, wychodze z psami, chodze na zakupy zajmuje sie psami, weekendami imprezujemy, w lecie jezdzimy nad , grilujemy

Gość Multimedia
A tak na serio to pewnie u każdego to wyglada inaczej. Ci, którzy maja dzieci zapewne dorabiają z nimi zadanie domowe, czytają im bajki, szykują na następny dzień... A ci bezdzietni siedzą przed tv, czytają książki, piją piwo, sprzątają, idą na siłownię... W każdym razie wszędzie wkrada się monotonia, takie życie. Trzeba się nastawiac optymistycznie i nie dać się "złamać".

Gość Stafica
Sprzatam, czasem aerobik sobie zrobie, slucha muzyki, czasami z mezem wychodzimy na saune, czasami do jakiejs restauracji cos zjesc

Gość Wars i ca va
poległam :D

Gość bo tak wlasnie jest
Dzieci, dzieci, dzieci...

Gość wypilam sok z cytryny
Głównie prace domowe, czasami coś poczytam

Gość Stafica
I tak o to siedzimy w domu, gdy mamy chwile wolnego czasu zasiadamy przed tv, komputerem, itd zajadamy sie slodkosciami i po 2, 3, 4 latach tyjemy, nagle sie budzimy, ze zasiedzialysmy sie w domu, wygladamy jak wygladamy, znajomi odeszli juz dawno w odstawke i zostaje zacisze domowe, w ktorym zaczynamy wpadac w depresje i monotonne zycie skupiajace sie na dzieciach. Tak na prawde dzieci to wymowka, bo mozna znalezc czas na wszystko jak sie chce.

Gość Stafica
I tak o to siedzimy w domu, gdy mamy chwile wolnego czasu zasiadamy przed tv, komputerem, itd zajadamy sie slodkosciami i po 2, 3, 4 latach tyjemy, nagle sie budzimy, ze zasiedzialysmy sie w domu, wygladamy jak wygladamy, znajomi odeszli juz dawno w odstawke i zostaje zacisze domowe, w ktorym zaczynamy wpadac w depresje i monotonne zycie skupiajace sie na dzieciach. Tak na prawde dzieci to wymowka, bo mozna znalezc czas na wszystko jak sie chce.

Gość martinnn
jesli ktos jest domatorem, to rzeczy ktore wymienilas sa pozytywne