Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia23232323233

zmienil mi się smak, co to oznacza?

Polecane posty

Gość monia23232323233

Kiedyś nienawidziłam musztardy, teraz ją uwielbiam i jem ze wszystkim. Kiedyś nie ruszyłam niczego co ma kokosowy smak - dzisiaj zajadam się jogurtami, mlekami i innymi deserami kokosowymi, kocham je wrecz :) Kiedyś kochałam pepsi - teraz bym zwymiotowała gdybym napiła się choc łyka. Kiedys nie lubilam jesc dziwnych polaczen - dzisiaj normalnie jem kanapke z bialym serkiem, szynka i ketchupem. Co sie ze mna stalo? w ciazy nie jestem na pewno. Czy to moze byc objaw jakiejs choryby, czy cos?

to jest objaw rozwoju,być może przesytu konkretnych smaków.Ja doświadczyłam czegoś podobnego z krewetkami.

Gość ci z zagłębia zawsze się
kubki smakowe na języku zmieniają się co jakiś czas, to nic poważnego, to normalne.

kiedys nie cierpialam ryb a dzis uwielbiam. tak samo makaron. ale wnetrznosci nadal nie znosze, brrr

Gość monia23232323233
oo z krewetkami też tak mam. Kiedyś ich nie znosiłam, wrecz mnie brzydziły, a dzisiaj bym się nimi zajadała codziennie, szczególnie w sosie miodowo-musztardowym mmm :)

Gość to zupełnie normalne
ja też teraz lubię wiele rzeczy, których wcześniej nie tknęłam (np. ananas), a przestałam lubić coś, co kiedyś mi smakowało. Np. lubię lody owocowe - a kiedyś jadłam tylko czekoladowe lub śmietankowe.

Gość gfdgfdgfd
kiedys uwielbiałam buraczki teraz ich nie lubie kiedys nie lubiłam bananow, teraz jem praktycznie codziennie kiedys nie lubialm serkow plesniowych, dzisiaj za nimi przepadam

Gość gfdgfdgfd
ale nie przejmuj sie, ja 2 lata temu na miescie kupilam sobie kapusty kiszonej i liona i jadlam na zmiane. tak mi sie po prostu zachcialo. w ciazy nie bylam :)