Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wyjść na spacer

Mam osrany cały dom!

Polecane posty

Dzieci miały się bawić w pokoju 4 i 1,5 roku a ja prasowałam. Zrobiło się za cicho wiec idę do pokoju i patrzę. Starsze zasnęło na dywanie a młodsze zdjęło sobie pieluchę i wysmarowało kupą pościel na łóżku, zabawki, podłogę, ściany, dywan. Wszystko. Boże czemu to mnie się zdarza?!

Gość oj tam o jtam
Ble....

Nie mogę się przemóc żeby to posprzatać. Wszystkie zabawki do prania, dywany, pościel, ściany a mam niezmywalną farbę, och jezu. Na razie zamknęłam drzwi otworzyłam okno i piję kawę. A chyba powinnam melisę,

Bywa, mimo wszystko wspolczuje ale posprzatasz, przewietrzysz, popierzesz i bedzie ok. Moj kuzyn ma blizniaki i kiedys po drzemce kuzyna zona poszla sprawdzic czy jeszcze spia, wchodzi a tam wszystko wysmarowane, chlopaki tez od stop do glow. Mowila ze nie wiedziala za ktorego pierwszego lapac nawet :D

Ha ha chyba jednak melisa by byla lepsza. Ja kiedys wchodze do syna do pokoju, akurat mial kolege u siebie a tam cala sciana przy lozku wymalowana czarnym markerem, myslalam ze zejde w pierwszym momecie. Tyle ze mam zmywalne sciany i prawie zeszlo po ajaxie w proszku, tylko rozowy odcien troszke zostal. Okazalo sie ze kolega go namowil na obrazek na scianie :O

Gość rikkiaka
Mi znajoma opowiadała że rano zobaczyła syna nie tylko całego w qpie ale też w piórach bo spał na puchowej poduszce i ją rozwalił po tym jak się wysmarował tym qpskiem.... wyglądał jak ptak podobno...

Gość duzo tej kupy
musialo byc

Gość duzo tej kupy
ale to co w samym pamku latał?zima jest - bez rajstop/spiochow etc był?

Gość duzo tej kupy
z drugiej strony dobrze ci tak - jak go nie przebrałąs to sam sie przebrał- co bedzie z gównem chodził- długo musiał byc bez opieki

Gość duzo tej kupy
.... przeciez poduszka ma powłoczke - poszewke - wsyp - to skad te piora? ej nie łykajcie tak wszystkiego!

Sama się rozbiera ostatnio ma taką fazę. Nie patrzyłam może przez 10 minut, ale pewnie krócej bo jak tylko się cicho zrobiło to stwierdziłam ze coś jest nie tak. Zawsze cisza jest złowroga. Posprzątałam ale farba ze ściany zeszła niestety. Ciekawe czy mamy w piwnicy resztki tego samego koloru, a to był mieszany przez nas z pigmentem, czy trzeba robić malowanie całego pokoju.

Moja to akce z mąka w kuchni zrobiła, cala kuchnia w mące a dziecko bałwan A druga kiedy z wanny niemal calą wode wylala podczas kapieli poza wanne na plytki,bo sobie chciala basen zrobic.Ona gola uciekala po lazience co krok lądując bo tak slisko bylo, i ja co wstalam to nogi w gorze byly ,i łubb na podloge,az sie dziwie ze zadna z nas sie po tylu upadkach nie połamala,ale siniaki byly

Gość hahahahaaa
niech zasraniec sam po sobie posprząta albo niech łazi z uwaloną dupą!!!!! dzieci to najgorsze gówno, gorsze od starych bab i 40latków w garniakach.

Gość Nelliae
do tej wyżej: powiedziała co wiedziała bezpłodna i nic nie warta baba z gównem na mordzie

Gość bgfbgfbgfb
ulzyło ci durna krowo? :D

Gość inny ale prawdziwy
kto ma pszczółki ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród ! Stara prawda! Głowa do góry paniusiu. Zakasaj rękawy i do roboty! Jazda!

mój synek gdy miał niecałe 11 miesięcy też zdjął pieluszkę po spaniu, wysmarował cały siebie i łóżeczko kupką:D wtedy też nie było mi do śmiechu, teraz ma 12 lat i jest co wspominać:D innym razem wykradł z dolnej półki kakao i oczywiście wszystko łącznie z nim czekoladowe, nawet zrobiłam mu zdjęcie wtedy:D

Gość Dżennifer
zgadzam sie z powyzszym....wyluzuj kobieto,siedzisz w domu nie pracujesz i na dzieciakow wybryki melise bedziesz pila??

Siedze w domu i nie pracuje? Ja coś takiego napisałam? Nie wiem skąd ten wniosek bo akurat pracuje a po powrocie z pracy muszę obgarnąć co się da i przygotować na następny dzień. Tak kiedyś pewnie będę z uśmiechem wspominać jak to jak starszy się wysmarował kremem do pupy jak był malutki, ale w chwili obecnej jeszcze mi nie do śmiechu bo cały czas się zastanawiam co z tą farbą i czy trzeba będzie malować cały pokój.

Gość co za wstretny bachor
ja bym nic nie robiła, jak sie wysmarował to niech lata ze śmierdzącym gównem, niech zobaczy jak to przyjemnie. zapamieta ze tak robic nie wolno.

Gość 55y54343
moj dwulatek nasral sobie na reke, podlecial do mnie i rzucil mnie gównem. mało nie utopilam go za to

Gość Bala sie i uciekala
Toksyczna a dlaczego twoja córka uciekala od ciebie?,napewno bala sie ciebie bo inaczej by nie uciekala, wiec po co ja gonilas?zlamala by sobie reke i dopiero bys miala.Dzieci nie moga sie bac bo to sie zle konczy,i zostawianie jej samej w kapieli to jest glupota

dużo tej kupy - ale pierdolisz za przeproszeniem, na bank nie masz dzieci

Hahahha, bała sie mnie?? tak sie bala ,ze z rozpustem zasmiewala sie i co rusz fikołki robila upadając,a uciekala dlatego bo jak weszlam i zobaczylam co narobila ,siedząc na mokrych kafelkach a nie w wannie odrazu zapowiedzialam,ze odrazu idzie spac,(a zazwyczaj po kapieli jeszce z 1.5 godziny w domu rozrabiala)dlatego nie dawala sie złapac smiejąc sie glosno jak widziala ze jak tez kilka razy na doope poleciałam ,w tym ze mi do smiechu nie było,jej pozniej tez nie kiedy jako jedyna wylądowala w łozku O to jak sie kąpie, z kim sie kąpie, kiedy sama,kiedy z kims, to nie twoja sprawa

Gość prowo napewno
autorko nie chce mi sie w to wierzyc, prowo

Gość hgthgthgtfhftg
to prowo durne raszple, a wy to łykacie jak tania dziwka sperme!! juz uwierze ze 1,5 roczne dziecko bawiło się samo w pokoju!

Gość gfdgfdd
hahahahahahahhahaa

Nie wiem czy te dzieci coś mają czy nie, ale mój też rozpakował dzisiaj pampka (co prawda przed chwilą zmienionego) i zaczął bawić się tą kupą... Więc autorko mamy jednym zdaniem przesrane. Na pytania dociekliwych gdzie wtedy byłam ja? Byłam w wc, czasami też muszę za potrzebą.