Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enkepenke

5 latka niechce zasypiac sama

Polecane posty

Gość enkepenke

za kazdym razem kiedy ja probuje zostawic sama w lozku zeby zasnela konczy sie to wielkim krzykiem rabana na calego siada i w kolko gada ze nie bedzie spala ,wiem ze zle robie ale wkoncu ulegam i ide sie polozyc kolo niej chwila i zasypia.

Gość i tak masz lepiej bo moja
6 latka zasypia sama a 3 godziny później przybiega do nas z płaczem ze się boi duchów i sama spać nie będzie. I tak od miesiąca sypiamy z nią i z maluchem i to męka a nie spanie,. Mam tyle siniaków na ciele bo córka kopie w nocy ze wyglądam jakby się ktoś znęcał nade mną.

Gość marzycielkawielka
moja robi to samo, a w marcu będzie mieć 7 lat :) Mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza.Mamy taki wieczorny rytuał - książeczka/ bajeczka, przytulam ją i śpi. Myślę, że w przyszłym roku już z tego wyrośnie.

Gość marzycielkawielka
Moja córka czasami też do nas przychodzi w nocy :)

Gość enkepenke
no nie nie:) ona w nocy tez sie budzi na siku i wtedy znowu musze sie z nia polozyc a przewaznie zasypiam razem z nia na jej waskim tapczaniku czasem spie tak do rana to czuje sie jak by mnie walec przejechal ;0

Gość i tak masz lepiej bo moja
No u nas też czytanie obowiązkowe potem buziaczki, zapalam lampkę z projektorem i włączam cicho płytę z bajką albo z piosenkami dla dzieci. I tak zasypia.

Gość gvgvhgv
Moja ma 4,5 i też tak zasypia ale dla mnie to nie jest problem. Naprawdę aż tak Ci przeszkadza,że spędzisz z dzieckiem tą chwilę przed zaśnięciem?

Gość enkepenke
A gdzie ja napisalam ze to mi przeszkadza?wnioskujesz to po charakterze pisma czy po czym?