Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolittaa

Rozmowy w Toku o kolesiach niepłacących alimenty. Oglądacie?

Polecane posty

Gość lolittaa

Jaki żałosny ten koles. Nie bedzie placil 500zl bo zona na pewno przewali na kosmetyki mimo iz do tej pory dzieci są tylko na jej utrzymaniu :D a koles baluje po dyskotekach

Gość ghfjghjtyeruytuerytuierter
taaaa.ja tez słucham tego..nóż się w kieszeni otwiera przez te kurwa głupie nędzne baby.. :/

Gość lolittaa
Przez baby? Przeciez to one zajmuja sie dzjecmi i musza kombinowac co do gara wlozyc. A taki tatus od siedmiu bolesci ma wy.j.ebane na wszystko

Gość lolittaa
A jak mazs jakies ale to idz sie poddaj wazektomii to nie bedziesz biadolił jakie to kobiety okrotne. Nie dosc ze kobieta zarabia mniej od faceta to jeszcze ona musi wkladac wiecej kasy w utrzymanie

Gość lolittaa
każdy facet powinien płacić na dziecko lub dzieci i ich matkę , kobieta jest zbyt wybitną istotą ,aby pracować. Minimallne alimenty powinny wynosić 5 tysięcy , bo kosmetyki kosztują.

Gość 984535353
jakos mi nie szkoda tych ich zon, zrobic sobie dziecko z takim lumpem - jakie to zalosne.

tak..żal mi tych głupich bab które jeszcze czekają na to żeby taki frajer gówno arty wrócił do niej!!! już wo gołe pomijam fakt że zdecydowały się na sex i dziecko z takimi lamusami bez wykształcenia i pracy!!!! a teraz narzekają ?? widziały gały co brały, ale jak już są aż tak głupie to chociaż od razu do sądu a nie!!! idiotki !!! nie wiem kto głupszy czy te babska czy frajerzy luzerzy faceci :D

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Nie spinajcie się. Nie od dziś wiadomo, że Rozmowy w toku są od początku do końca wyreżyserowane. Płacom ludziom za to, co mają powiedzieć.

nie każdy temat to reżyserka, wiem bo do mnie dzwonili też !!!!!!! frajerski program, ale i tak wiemy, każdy wie że jest mnóstwo takich idiotek które robią se dzieci z takimi kretynami a później płacz!!! :D

Gość lolittaa
Chłopie po co sie pode mnie podszywasz? Żałosne

Gość 984535353
no dokładnie. skoro rozklada nogi przed frajerem to pretensje tylko do siebie. jak mozna w ogole dziecku zafundowac takiego tatuska?

Gość głupia baba chce kochać
najlepsza jest ta co teraz chce 5000 bo do tej pory zyla w luksusie :D

Gość lolittaa
Oprocz alimentow sad powinien zasadzic kastracje

ojcowie niektorzy aż strach ale mamuśki niektóre nie lepsze :D skąd się ci ludzie biorą?

Gość lolittaa
Jestem zdania ze na jedno dziecko powinno byc 500zl

Gość 984535353
Oprocz alimentow sad powinien zasadzic kastracje xxx a tym mamuskom zaszyc pizdy!!!!

lolitta ale to zalezy od wielu czynnikow jak chociazby - odleglosc od szkoly/przedszkola, koszt przedszkola, koszt wynajmu mieszkania, wiek dziecka itd..

Gość żal mi autorki
tego tematu, biedne dziecko co nie ma własnego życia i ekscytuje się wymyślona papką dla mas ale może to i jej poziom intelektualny?

Gość lolittaa
po programie stwierdzam,że minimalne alimenty powinny wynosić jednak 10 tysięcy złotych ,a kobiecie powinien przysługiwać urlop wychowawczy aż dziecko osiągnie 18 lat. Oprócz alimentów państwo powinno płacić kobiecie średnią pensję krajową,to kobieta powinna decydować czy i kiedy facet może zobaczyć swe dziecko,a nie jakis sąd.

Gość I jaki morał z tego odcinka??
Jak juz ci jakis za stodołą napuści spermy do dziury, to abortuj bachora a nie zasilasz armię półsierot.

Gość lolittaa
na jedne dziecko powinno być 500 zł dziennie alimentów i to i tak nie jest duża kwota

Gość lolittaa
Podszywie alimenciarzu żal dupe sciska? :D

Gość lolittaa
i niech nikt mi nie zarzuca ,że jestem pazerna, dostaję alimenty ,ale muszę jeszcze pracować ,a przecież mam już zawód ...z zawodu jestem matka swoich dzieci

Gość no ale taka prawda jest
autorko,ale jesteś żałosna ,że też Cię interesują alimenty innych ,kolejna z tych co by leżała i pachniała

Gość lolittaa
Podszywie akurat ja alimentow nie biore bo mam swoj honor a na szmaciarzu sie kiedys zemszcze. I mam jedno dzieco :). Od 8 lat sama je utrzymuje

Gość Zostanę żigolakiem
Czyli sąd Ci nawet alimentów nie przysądził ? to mówi wszystko

Gość lolittaa
A czy ja cos o sadzie wspominalam? Nie skladalam wogole wniosku o alimenty. Skoro tatus udaje ze corki nie zna to po jakiego grzyba my sie mamy do niego przyznawac? Paszkwil jeszcze tego pozaluje ze mnie tak udupil na 18 lat. Ale jeszcze sie kiedys odplace