Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusiek155

GŁODÓWKA!!!

Polecane posty

Gość Natusiek155

Hejka! Mam zamiar głodować 21 dni...skuteczne bo sprawdzałam. Schudłam 25 kg! Więc szukam chętnych. Razem=Raźniej. Czekam na odpowiedzi:)

Gość dsdssfsdff
wlasnie co z tymi kilogramami, ktore zgubilas? dalej jestes na minusie 25 kg?

Gość Natusiek155
Nie...kilogramy nie wróciły tylko,że jak głodowałam pierwszy raz to ważyłam 100 kg. Więc musze jeszcze zrzucić jakeś 10 kg. Wcale sie nie pilnowałam po głodówce,wręcz przeciwnie jadłam kebaby,hamburgery itp. I wcale nie przytyłam!

Gość fgfgfgfgghjh
raz ze wykancza, dwa ze skora bedzie zwisac, debilizm

Gość Natusiek155
wcale skóra nie wisi. a tak pozatym nie mam pojecia po co ktos tu wchodzi skoro nic nie wie o glodowkach! czuje sie swietnie po glodowce. cera sie oczyszcza...znika tradzik. robilam to pod kontrola lekarza...i jezeli ktos nie jest tym zainteresowany to niech sie nie wypowiada!

Gość 6756tytyty
jak szybko chudniesz to zawsze wisi, bo nie nadąża ze spalaniem tluszczu i zwisa, po co tak szybko? nie lepiej wolniej?

Gość i z yutube
pisze o tym ewa dambrowska w swojej ksiazce jak głolodowac przy pomocy warzyw i schudnac

Gość izzzzzaP
ja jestem zainteresowana, jaką robisz tą głodówke? tylko o bezpieczną mi chodzi. Pozdrawiam ;)

Gość i z yutube
Dr med. Ewa Dąbrowska opracowanie nowatorskiej diety warzywno owocowej odtruwającej i wspomagającej własne, samoleczące mechanizmy. Inspiracją stały się publikacje doc. dr Kingi Wiśniewskiej Roszkowskiej dotyczące głodówek zdrowotnych. Zachęcające wyniki uzyskane dzięki tej diecie skłoniły ją do upowszechnienia tej metody w praktyce. Efektem było powstanie w 1994 roku pierwszego tego typu Ośrodka Wczasów Zdrowotnych z dietą warzywno owocową w pensjonacie „U Zbója w Gołubiu na Kaszubach. Z jej inicjatywy zostało powołane w 1995 roku Stowarzyszenie „Re-Vita które jest członkiem Europejskiego Stowarzyszenia Klasycznej Medycyny Naturalnej. W roku 1996 powstał drugi ośrodek wczasów zdrowotnych - WALDTOUR-REVITA Kaszubskie Centrum Promocji Zdrowia Sp. z o.o. A w 2000 roku wprowadziliśmy dietę warzywno owocową w Ośrodku Rehabilitacyjno - Wczasowym „SOFRA Sp. z o.o. w Mielnie - Unieściu. Ewa Dąbrowska jest autorem 50 prac naukowych i ponad 100 doniesień naukowych. http://ewadabrowska.pl/

Gość Natusiek155
IzzzzaP,świetnie,że znalazłam sprzymieżeńca! Głodówi są zdrowe i skuteczne! jestem na to wspaniałym dowodem. Chce głodować 21 dni ale to zależy ile chcesz schudnąć. Ja stosuje głodówki bo u mnie apetyt rośnie w miare jedzenia,więc to dobry sposób. Ile ważysz izzzzzaP? i jak długo zamierzasz głodować? aaaaaa i jaki jest twój cel?

Gość Natusiek155
nikt nie chce? trudno...ja dzisiaj zaczełam i czuje sie świetnie. Jak ktoś chce to niech sie dołącza! POZDROWIONKA!

Gość truskawka304
Głodówka nie jest sposobem na odchudzanie, a raczej wstępem do niego. Takie radykalne decyzje trzeba jednak dobrze przemyśleć, być bardzo zmotywowanym i przeprowadzić taką głodówkę dobrze. Zacząć np. od lewatyw, by oczyścić organizm etc. Wejdźcie na www.nazdrowiesposob.com/glodowka/, tam są wszystkie ważne informacje na ten temat.

Gość jajajaja459ew8ychwe
czy w pełni należy czy nie należy wychodzić z głodówki? Proszę o podanie źródła

Hej :) Ja tez chce zaczac glodowke :D Teraz waze 75KG. i takze bym chciala schudnac 25KG.. Od jutra zaczynam oficjalnie! Fajnie ze nie tylko ja chce zaczac :D zawsze razniej :)

Gość 123agata123
ja też już :głoduje; drugi dzień na razie czuję się elegancko. mam nadzieje że wytrwam chociaz te 5 dni jak na poczatek. a jak to jest u osob otyłych (100 kg) czy widac bedzie efekty po tych 5 dniach?

Gość gość
najgorsze sa te 3 dni zalezy to jak jest nasz organizm zasyfiony bo w wtedy organizm je usuwa z tkanki tłuszczowej

Gość gość
123agata123 jak Ci idzie?

Gość serce w kratke
ja bym się dołączyła do głodówki ale takiej maksymalnie 4 dni na oczyszczenie organizmu.w ciąży przytyłam 20 kg, które w sumie spadły mi w ciągu tygodnia po wyjściu ze szpitala także ze 108 kg zrobiło się 88 kg, na dzień dzisiejszy ważę 81 kg efekt miesięcznej diety plus ćwiczenia:) chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 21 kg także długa droga przede mną.

Gość gość
hej wiem że już dawno dodałaś ten temat ja chciała bym się jakoś z tobą skontaktować ponieważ mam kilka pytań do cb jestem zainteresowana tym jak dałaś sobie radę tak długo być na głodówce i chciała bym żebyś się ze mną jakoś skontaktowałą

Gość gość
ja zaczęłam dzisiaj w końcu muszę coś ze sobą zrobić jestem tylko ciekawa ile wytrzymam

Gość gość
Ja tez dzisiaj przystapilam do glodowki . Mam nadzieje ze wytrzymam 21 dni.

Gość gość
Tez bym chciala zaczac ale jakos mi nie wychodzi wytrzymac nawet1 dzien co robic?!

Gość gość
lepiej low carb, glodowki to s**t

Gość zmiany
Zqczynam od jutra glodowke , jak sie uda to 20 dni jak nie dam rady to trudno trzeba cos zmienic w zyciu!!

Gość gość
na starość arytmia tudzież inne serduchowe niespodzianki, nereczki będą szwankować, trzustka się odezwie. Organizm nie lubi szokowych terapii, lubi systematyczność i konsekwencję. Zanim sie zaczniesz wygłupiać pomyśl trochę