Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusiek155

GŁODÓWKA!!!

Polecane posty

Gość gość
tak jest j/w dobrze prawi. najpierw zmniejsz o połowę i WYTRWAJ!!!

nie rozumiem. najpierw się spaść do 100kg a potem chudnąć na głodówe. No k***a mać nie rozumiem! Właśnie napisałam w pewnym wąrku na dietach, ze przytyłam 7 kg, (ważyłam 50) teraz 57 i chcę się odchodzać od jutra. 7 kg. Nie 40 czy 50. Gdzie wy macie oczy kobiety? nie widzicie ze tyjecie? Po 50 kilogramach się odchodzacie na głodówkach. Masakra. Sorry za szczerość.

Gość gość
Zasada jest prosta, jak nie jesz w ogóle słodkiego i się nie przejadasz, to nie przytyjesz. A jak przytyjesz nieco to winien jest brak ruchu

Gość gość
doradźcie mi coś, mam bulimię i tyję-chudnę na zmianę 10-15kg;/, mam dość, wiem, że się niszczę, ale jedzenie to dla mnie zło i albo mogę mieć napady jedzenia i jeść naraz 3-4tysiące kalorii albo głodować. Co robić?:( pewnie znów głodówka mnie czeka, albo kapuściana dieta, eh

Gość gość
Witam dziewczyny:) czy ktoś z was wytrzymał na głodówce 21 dni? Można to wytrzymać??? Zaczynam od dzisiaj głodówkę na samej wodzie i chętnie dowiem się czy ktoś już to wytrwał:) jestem na głodzie od rana na samej wodzie i jednej kawie :) Czy moge pić kawę??? Pozdrawiam Kaśka

Gość gość
tak mozesz pic kawe bo przyspiesza metabolizm

Gość gość
dziękuje za odpowiedź:)

Gość gość
czy az 21 dni to nie za długo??

Gość gość
Tak myślisz:) wszystko zależy od tego jak długo wytrzymam:) dzisiaj pierwszy dzien i nie jest tak źle:) Robiłaś może taką głodówkę na samej wodzie:)

Gość gość
kto zna sposoby na oszukanie głodu, łaknienia....

Gość gość
po jakim czasie przestane czuć głód? czy ktos mi powie?hallo na pewno nie jedna z was kochane stosowała glodówke;(

Gość gość
Jestem do niczego:( trzeci dzien godówki a ja zjadłam jabłko:( jestem beznadziejna ........ mam teraz wyrzuty sumienia ....

Gość gość
możesz jeść jabłko to nie przerywa odżywiania W czasie kuracji zaleca się spożywać warzywa ubogie w substancje odżywcze takie, jak: marchew, buraki, seler, rzodkiew, pietruszka, chrzan, kapusta, kalafiory, cebula, czosnek, pory, ogórki, zwłaszcza kiszone, kabaczek, dynia, sałata, zioła, pomidory, papryka, jabłka, grapefruity, cytryny. Nie należy w tym czasie spożywać zbóż, orzechów, ziemniaków, strączkowych, chleba, mleka, oleju, mięsa, ani słodkich owoców. Są zbyt odżywcze, hamują utratę wagi ciała, co jest równoznaczne z zahamowaniem procesów spalania własnych złogów tłuszczu i zwyrodniałych tkanek. wewnętrznegohttp://www.youtube.com/watch?v=VFN3dU81lGg&feature=player_embedded

Gratuluję. XXI wiek, internet, nanotechnologia, a niektórzy zamiast poznać jakiekolwiek podstawy bawią się w jakieś znachorskie wynalazki. Ręce opadają

Gość gość
Witajcie, jestem czwarty dzien na wodzie i kawie i jest super 3 kg mniej :) dziekuje za rade co mogę wrazie wilczego głodu zjesc :) dzieki wielkie:)

Gość gość
Doładowanie telefonu !!! Polecam !!! goo.gl/7LWbSx

Gość gość
Jest tu ktos kto gloduje? Ja po gloodowce czuje sie jak.nowo narodzona, cudowna cera, wszystko zdrowsze, ja stosuje 10 dni :)

Gość gość
Ja chcialabym spróbowac.Powiedz mi,czy w czasie tych 10 dni nie jesz NIC,absolutnie NIC tylko woda,czy jednak jakies warzywa chociaz,bo nie wiem czy inaczej da sié wytrzymac.

Gość gość
a koncerny farmaceutyczne przedaja tabletki na nieistniejące choroby jest film choroby na sprzedasz

Gość Kaśka 76
Witajcie:) ja też zaczęłam od dzisiaj i mam nadzieje, że wytrwam 21 dni :) może tutaj będziemy się wspierać i uda się:) Ale tylko woda i ewentualnie kawa rano:) Pozdrawiam Kaśka

Gość gość
Kawa to trucizna, wyniszczasz organizm stosujac glodowke z dodatkiem kawy!

Gość Kaśka 76
Natalia powiedz mi jak te pierwsze dni wytrwalas:( bo te 3 pierwsze sa najgorsze:( Kaśka

Gość Kaśka 76
To sama woda ??? stosowałaś głodówke?