Mala234MI 0 Napisano Styczeń 14, 2013 uprawiałam sex z chlopakiem podczas dni NIEPŁODNYCH.mial na sobie prezerwatywe , prawidłowo użytą . wytrysk był na zewnątrz, w prezerwatywie. zdjął prezerwatywe i dotykał mnie w miejscach intymnych.aczkolwiek nie wkładał palca do pochwy . poźniej kochalismy sie 2 raz tez od poczatku w prezerwatywie , nie pękła.czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy ?? Proszę o szybko odpowiedz , gdyz mam straszne schizy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a skąd wiesz, że miałaś dni niepłodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala234MI 0 Napisano Styczeń 14, 2013 5 dni przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala234MI 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a wiec jest duza mozliwosc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111HELP :( Napisano Styczeń 14, 2013 Raczej nie ma takiej mozliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 111HELP :( Napisano Styczeń 14, 2013 reczej na pewno nie mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxcc Napisano Styczeń 14, 2013 kpisz czy o drogę pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a skąd wiesz, że za 5 dni dostaniesz okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiaazdaa123 Napisano Styczeń 14, 2013 ja pierdziele, dziewczyno, chodzilas na biologie? nie ma takiej mozliwosci raczej...-.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach