Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viborut

Za szybko zrastające się ciemię.

Polecane posty

Gość viborut

Moja córeczka urodziła się z małym ciemieniem 0.5 x 0.5. Nikt nic nie powiedział, normalnie dawaliśmy witaminę D. Teraz ma 4.5 miesiąca a ciemię jest prawie niewyczuwalne. Zaczęłam czytać i... strach mnie ogarnął. W jakim wieku zarosło waszym dzieciom ciemiączko? Miało to jakieś skutki?

dziewczyny napiszcie ile miesiecy mialy wasze dzieci kiedy ciemie sie zaroslo , z jakim sie urodzily i w jakim tempie zarastaly .

Gość Moje 2corki mialy
Takie ciemiaczka Wit d dawalam co 2 co 4 dni do roku i tak lekko po roczku juz calkowicie zaroslo zapytaj lekarza on zdecyduje co z Wit d czy przerwac na jakis czas czy zmniejszyc ilosc pozdrawiam

Gość kurde no wiesz
moja ma 10 mies i ma 1x1 jeszcze , starsza miała w tym wieku 1,5x1,5 a do 4 mies miała niezrośnięte strzałkowe

Gość Podobnie
Mój urodził się z ciemiączkiem 2x2, też nikt mi nie mówił o wit. D i dawałam normalnie, a jak miał 3 miesiące to już ciemiączka nie było. Wiem że to nie dobrze ale nawet nie czytam nic na ten temat, żeby się nie denerwować. Dziś syn ma rok i wszystko jest dobrze, daję wit D z zalecenia lekarza.

Gość viborut
Dziekuje za odp.