Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefrereretetete

JAKI TYP FIGURY WOLĄ FACECI?

Polecane posty

Gość nefrereretetete

1.KLEPSYDRTA(BIUST WCIĘCIE W TALII FAJNA PUPA) 2.GRUSZKA(MAŁE CYCKI WCIĘCIE W TALII FAJNY TYŁEK) 3.JABŁKO(BIUST ŚREDNI WIELKI BRZUCH MAŁY TYŁEK) 4.CHŁOPIĘCA FIGURA(MAŁE PIERSI BRAK TALII PŁASKI TYŁEK) 5.PONTONY I WIEPRZE Z PODGARDLEM I NADWAGĄ

Gość dsdsfdastg
Faceci lubią 5, dziękuje do widzenia 🖐️

Gość dvghnhgn
typy figury zostały źle opisane 1) Klepsydra- biust i tyłek raczej średni, obwód w tych miejscach jest prawie identyczny 2) Gruszka- szerokie biodra i mały biust 3) Jabłko- duże piersi, biodra mają mniejszy obwód od piersi

Gość asereche
jabłko to wielki brzuchwiększy niż cycki i tylek to spaslaki

Gość bezmozgiejeti
jakieś 99% kafeteryjskich kobiet to nr 4 i 5 a reszte zgniją i zbluzgaja toz to boginie sexu:classic_cool:

Gość ipvpsilezia
nr1 wymieta nr 2 ujdzie reszta to jakieś odpady genetyczne dla pravuków starych zbooków i osycholi

Gość xenaxxxx
takich jakich jest na lekarstwo nr 1

bzdura, że przy figurze typu jabłko brzuch jest większy od piersi :o Oczywiście może się tak dziać jeśli kobieta ma nadwagę. Oto opis tego typu figury " Ze wszystkich kształtów sylwetki jabłko ma prawdopodobnie najbardziej negatywne konotacje. Nazwa tej sylwetki przywołuje obraz bezkształtnego, pękatego ciała, mało jędrnego i słabo umięśnionego. W gruncie rzeczy jednak jabłko jest jedną z najpowszechniej występujących sylwetek wśród kobiet i ma bardzo wiele pozytywnych atrybutów. Kształt ten otrzymał nazwę jabłka ze względu na wymiary górnej części ciała, która jest w pewien sposób większa i bardziej okrągła niż jej dolna część. Barki, plecy i klatka piersiowa są proporcjonalnie większe od bioder i ud, co daje zaokrąglony, przypominający kształtem wygląd."

Gość blakadewłajt
jabłko to cycki wielki bebzol płaski tyłek grube giry ramiona i zarośnięte tłuszczem dłonie i wielka głowa z podgardlem

a mnie się wydaje, że 1 i 2 typu jest genetycznie sporo, tylko wiele z nich jest na tyle zaniedbanych, że te atuty są głęboko ukryte :P ja do 23 roku życia myślałam, ze nie w ogóle mam talii, ale najpierw jako 16 latka miałam brzuszek a potem dużą niedowagę i w każdym z tych wydań wyglądałam słabo, dopiero później jak trochę przytyłam i ćwiczyłam odpowiednie partie ciała to za zdziwieniem i to nie małym odkryłam, ze mam wymiary 87-60-87, co już jest całkiem widoczną klepsydrą, więc może wiele z kobiet nawet nie wie jaki potencjał w nich drzemie :D

Gość kjsdjdfidfu
a jaki ja mam typ, jak mam male cycki, mala dupe i wcięcie w tali oraz plaski brzuszek?

kjsdjdfidfu - a jakie masz wymiary ? bo jak masz różnice 25-30, to może masz własnie anorektyczna klepsydrę ? :P a jak masz małą różnice to pewnie typ 4

Gość prawictwo pospolite141
kleopatra ma wymiary idealne powiedz tylko ile masz wzrostu i ile ważysz

kjsdjdfidfu, Twój typ figury to tuba opis " To figura najbardziej pożądana ze wszystkich. Jest także najłatwiejsza do ukształtowania. Twoje zadowolenie z własnego ciała zaowocuje bardziej pozytywnym podejściem do życia. Tuba to kształt sylwetki najbardziej i najczęściej pożądany i będący przedmiotem zazdrości innych kobiet. Pragnienie tego, czego nie posiadamy jest cechą ludzkiej natury. Kobiety o wybujałych kształtach marzą o prostej od góry do dołu sylwetce, te zaś, które ją mają prostą, zazwyczaj pragną mieć zaokrąglone kształty. Kobieta posiadająca sylwetkę w kształcie tuby ma drobną talię, wąskie biodra i drobne pośladki. I chociaż są to cechy, które chciałyby mieć jabłka, gruszki i klepsydry, to jednak wiele kobiet z taką figurą uważa, że ich odsłonięte ciało pozostawia wiele do życzenia. Nie oznacza to wcale, że powinnaś się wstydzić swej „tubalnej sylwetki prawdę mówiąc, wprost przeciwnie. Choć to mało prawdopodobne, że kiedykolwiek będziesz tak ukształtowana jak klepsydra, to masz wyraźną przewagę, polegającą na fakcie, że wszelkie rezultaty najłatwiej osiąga się właśnie przy pracy na Twoją figurą. Pamiętaj o tym, przystępując do zalecanej kombinacji ćwiczeń"

Gość aron99
3 z kutaskiem

Gość prawictwo pospolite141
azura chyba cie pojebało moze debilskie idiotki chca tak wyglądać ale ich faceci będą trzepac ood figurew kleopatry

Gość Uroczy Szymuś
Klepsydry i gruszki. Reszta to pokraki.

166 56 kg no własnie pierdole jakąś tube co to jest kiedyś miałam wymiary 90/60/90 i cio byłam tubą?teraz mam w cyckach i tylku po 5 cm więcej a w talii tyle samo i faceci spószczają sie na mój widok a baby gapią jak lezby z otwartymi mordami za nic nioe zamieniłabym mojego ciała jest idealne

Gość Uroczy Szymuś
ale nie taka figura z ćwiczeń. Kobieta ma mieć taką naturalnie, bez jakiś ingerencji. Takie są najlepsze do rodzenia dzieci i ruchania.

prawictwo pospolite141, zdecyduj się w końcyu. Przypominam coś sobie, że jakiś czas temu pisałeś o kobiecie z figurą typu tuba, że jest na skraju otyłości a normalną wagą, analogicznie taka kleopatra powinna być dla ciebie otyłością III stopnia :D

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej