Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamproblemno

NIE WIEM CO ROBIC PRAWDOPODOBNIE MOJA DZIEWCZYNA ZAJDZIE W CIĄŻE POMOC! CO ROBIC

Polecane posty

Gość ananan2
no to musisz skolowac szybko wiecej kasy, a dziewczyna nie ma wiecej oszczednosci? a nie macie tam panstwowego lekarza ginekologa? w jakim miescie mieszkasz

TO CO JESZCZE BEDE MOGL JAK NIE WYPISZE A NP JAK MOJA DZIEWCYZNA NIE JEST WGL ZAPISANA CZY NIE MA KARTY W TEJ PRZYCHODZNI TYLKO JA TAM MAM TO MOZE SIE TAM ZAREJSTROWAC ? CZY JAK ?

Gość ananan2
no to musisz skolowac szybko wiecej kasy, a dziewczyna nie ma wiecej oszczednosci? a nie macie tam panstwowego lekarza ginekologa? w jakim miescie mieszkasz

Gość kredka bambino26
100 to ci na bank nie starczy na prywatna wizyte i tabletki. Sama wizyta to koszt kolo 100zl

Gość lalalik
Nie stresujcie chłopaka. Idźcie rano do ginekologa - powinien wypisać bez mrugnięcia okiem. Powiedzcie, że zabezpieczenie was zawiodło. Ewentualnie ginekolog może zapytać, który to był dzień cyklu i wyjaśnić wątpliwości czy jest ta pigułka w ogóle konieczna. Trzeba się liczyć z tym że nie wszystkie apteki ją mają ale nie jest to produkt ciężki do zdobycia. Powodzenia

CO MOGE ZROBIC JAK NIE WYPISZE A MOZE SIE ZAREJSTROWAC W PRZYCHODNI TAM GDZIE JA MAM KARTE A ONA NO NIE MA JEJ TO CO MOZE CZY NIE ? CZY MUSI ISC TAM GDZIE MA KARTE?

Gość lalalik
Założenie karty wymaga dokumentów typu pesel, nr książeczki i takie tam. Na twoją kartę dziewczyny do ginekologa nie zarejestrują.

Gość smartconnetc5678
kolego, weź gazetę ogłoszeniową, tam znajdź ogłoszenie, których mnóstwo: "farmakologiczne wywoływanie miesiączki" zadzwoń, zapytaj o cenę, nie musisz mieć żadnych skierowań, o wiek się ciebie nikt nie będzie pytał, kwestia kasy. Pozdro

Gość Perw mobilna
"przeciez lekarz nie wyjawia wszystkim nawet rodzinie informacji o pacjentce!!!" W świetle prawa to jest dziecko i jej opiekunowie prawni mają prawo do dostępu do jej dokumentacji medycznej.

Gość smartconnetc5678
.

ta tabletka dziala do 72 godzin po stosunku wiec sie spiesz skoro mowisz ze juz minelo 10 godzin wiec nie ma co czekac do jutra!!

Gość smartconnetc5678
tak, piszę, że to tylko kwestia kasy, a jak wam zależy to pożyczcie i po kłopocie

facet,żeby dostać receptę na tabletkę PO , laska musi być zarejestrowana w przychodni do której idzie .... lekarz na piękne oczy nic nie wypisze , tylko prywatny wypisze z NFZ nie, na nią musi być recepta a nie na Ciebie ,

jedzcie teraz w tym momencie na pogotowie skoro nie macie kasy na wizyte prywatna i zaltwicie wszystko

bierze antybiotyki bo jest chora od 2 tygodni ale juz jest ok dobrze sie czuje i wgl tylko czy to w czyms moze przeszkodzic ? z tymi tabletkami

zal mi was gowniaze biora sie za seks a potem panika bo nie wiedza co robic .;/ jestes jakis nie madry i nie umiesz czytac ze zrozumieniem tego co piszemy? cos mi tu smierdzi i wyglada mi na marna prowokacje

jutro moze byc zapozno bo od stosunku minie jakies 24h a im pozniej wezmie sie tabletke po tym ma ona slabsze dzialanie jeszcze do tego te atybiotyki

no wiem jutro ide do przychodni zarejestruje sie na sibie i wejde z moja i porozmawiam z lekarzem co moge zrobic . wyjdzie? : ) mam nadzieje ze mi pomoze bo lekarka naprawde jest wporzątku

nie psiocz na chłopaka , zakręcony jest , ciekawe jak byś się zachowała w jego sytuacji będąc oczywiście w jego wieku... pewnie też byś panikowała i mało co by do Ciebie docierało, młody , spróbujcie zrobić tak jak piszesz , jeżeli nic nie wyjdzie , szukajcie dalej , jak nie wyjdzie niech laska zrobi test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki jeżeli tej miesiączki nie będzie , zrozumiałeś?