Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaaaaaa95

czy powinnam schudnac z brzucha .??? photo

Polecane posty

Gość kalinaaaaaa95

http://www.voila.pl/254/5ak05/?1 Cześć!!! Znaczy pytanie takie jakby nie aktualne bo i tak wiem że powinnam schudnąć....ale jak myślicie tak na oko ile kilogramów waże a ile jeszcze zrzucic? Dziwne ale chce zeby wystawaly mi bardziej kosci biodrowe i zebra....jak to zrobić? Czekam na wasze opinie..... xxxx :3

Gość kalinaaaaaa95
no więc tak kalino, powinnaś i musisz przestać żreć bo inaczej będzie kiepsko, zle i fatalnie i zaden facet cie nie zechce ...

Gość zxcc
No ze 20kg -wtedy będzie ci wszystko wystawało. :O Co za ludzie.

Gość kalinaaaaaa95
to ja może zrobie sobie herbatki do popicia w miedzyczasie biczes :3

Gość kalinaaaaaa95
PATOLA, PATOLA, PATOLA to forum to jedna wielka PATOLA ja tu czekam na poważna wypowiedz a nie na jakies smętne wypociny zazdrosnych grubasów.............co za ludzie

Gość zxcc
Skoro wiesz że powinnaś schudnąć to PO CO pytasz? Marnujesz tylko czas. :O

Gość radzę nie chudnąć
Jesteś aseksualnym szkieletorem cierpiącym na zanik bioder:classic_cool:

Gość kalinaaaaaa95
No tak ale problem polega na tym że wiem ale nie wiem dokladnie ile i jak i moze jeszcze przy okazji powiedzcie na ile kg wyglada moj ochydny brzuch.? No i co ja mam zrobic zeby te kosci biodrowe bardziej wystawaly ....jjakies brzuszki ,cos? bo ja nie chce miec mięśni więc boje sie tych brzuszków i nie wiem... :

Gość zxcc
No to ci piszę że ze 20kg. Nie pasuje?

Gość kalinaaaaaa95
no chyba cycki ucięłam tak?!?!?1?!? jezu czy wy jestescie na serio tacy głupi czy tylko udajecie ???? jakie kosci ja tam nie widze zadnych w ogole nawet zebra mi porzadnie nie wystaja gdzie wy macie oczy?????

Gość kalinaaaaaa95
no dobra widze ze tutaj sie nie doczekam powaznej odpowiedzi, pomocy tudziez zrozumienia i wsparcia to chyba nie ten dział,,, sorry w ogole co wy robicie co? Niby to zdjecie bylo wyswietlone 96 razy a odpowiedzi zaledwie kilka jezu ludzie czy wy nie umiecie nawet doradzic w kwestii?

Gość zxcc
Wsparcia w zakresie anoreksji szukaj gdzie indziej. Bo jesteś przecież tak gruuuuba że hoho. :O

Gość kalinaaaaaa95
ahhahahahaha wsparcia w zakresie anoreksji sreksji..... nie no co za ludzie wy chyba nie widzieliscie anorektyczki..........................hahahah PATOLA

Gość zxcc
Powtarzasz się to po pierwsze a po drugie miałaś podobno stąd iść. Nikt cię tu jakoś nie zatrzymuje. :D

Gość kalinaaaaaa95
no wlasnei problem w tym ze ja nie pojde dopuki nie uzyskam konkretnej odpowiedzi i mnie to nie interesuje co ty sobie o mnie myslisz bo moze sie powtarzam ale mam to gdzies nie zastanawiam sie teraz nad pisownia tylko nad tym konkretnym pytaniem no czyli mam nadzieje ze to jest jasne tak? no wlasnie nikt mnie niby nie zatrzymuje tylko jakims dziwnym trafem co chwile ty anonimie mnie zatrzymujesz bo zaraz po mojej wypowiedzi odpisujesz czyli jednak ten temat cie jakos zainteresowal wiec nie sciemniaj prosze

Gość kalinaaaaaa95
WOW 120 wyświetleń a ja dalej nie mam żadnej odpowiedzi na to pytanie jezu czy was juz bog opuscil? tak serio to tylko chce wiedziec co zrobic i czy znacie jakies triki na to zeby te kosci wystawaly bardziej no i zebra co?

Gość bagawadgita
A co to jest PATOLA? Rodzaj żeński od patol ,czyli tysiąc? Dziewczyno, nie wyzywaj innych od patologii, bo nie wiesz, kto tu siedzi. Jeśli jednak sama poruszylaś ten temat, to patologiczne jest akurat twoje spojrzenie na wlasna sylwetkę. Widzenie u siebie grubego brzucha to jest dopiero przejaw patologii, w sytuacji, kiedy jestes już anorektyczna. Licz się ze slowami, bo każdy kij ma 2 końce.

Gość kalinaaaaaa95
cytuje: "bagawadgita A co to jest PATOLA? Rodzaj żeński od patol ,czyli tysiąc? Dziewczyno, nie wyzywaj innych od patologii, bo nie wiesz, kto tu siedzi. Jeśli jednak sama poruszylaś ten temat, to patologiczne jest akurat twoje spojrzenie na wlasna sylwetkę. Widzenie u siebie grubego brzucha to jest dopiero przejaw patologii, w sytuacji, kiedy jestes już anorektyczna. Licz się ze slowami, bo każdy kij ma 2 końce." No proszę, proszęczyli jednak KTOŚ raczył się pofatygować tylko szkoda że nie w tym kierunku co ja bym chciała no wielka szkoda i wzruszenie. Może przesadziłam z tą PATOLĄ ale to tylko moje takie jakby pierwsze odczucie na tym forum....hahhaah no dziwne przepraszam jesli kogos tym urazilam. Ja sobie rowniez nie zycze zeby mnie ktos tutaj bez powodu okreslam mianem anorektyczki bo chyba sama najlepiej wiem kim jestem i co mnie kręci więc nie rozumiem tego rodzaju oburzenia bo może pora zająć się własną osobą a może po prostu czytanie ze zrozumieniem sprawia tobie aż tak wielką wręcz ogromną trudność? Cóż........po prostu trudno

Wyglądasz na pewno na poniżej 50kg (ciężko strzelić wage, bo nie znam twojego wzrostu). Ile powinnaś schudnąć? Dobrze wiesz, że jak napiszę 5 kg, to schudniesz i 10. Przy 5 i 10 kilo żebra będą ci bardzie wystawac. W każdym razie nikt cię tutaj do niczego nie przekona, wiec odchudzaj sie dalej - i tak niedlugo wylądujesz co najmniej u pschychologa - moze szybciej sie opemietasz niz bedzie za pozno i wyladujesz albo w kostnicy albo z chorymi organami wewnetrzymi - jak u 70 latki...

Gość bagawadgita
jeżeli oczekujesz od ludzi,żeby sie wypowiedzieli na twoj temat i po to zakładasz wlasny topik, to dlaczego teraz każesz mi zając się wlasna osobą??? Ja czytam ze zrozumieniem, natomiast ty masz problemy z pisaniem ze zrozumieniem tego, co piszesz. Chcesz odpowiedzi i każesz jej nie udzielać. Po co załozyłaś temat, skoro nie chcesz odpowiedzi? Chyba juz wiem....;) Ty chcesz tylko takich odpowiedzi, ktore beda po twojej myśli. jak ktos cos napisze nie po twojej myśli, to najgorszy wróg i owa słynna już "patola".... Dobre, nieco schizofreniczne, ale zabawne.

Gość Idz do krawcowej
Durna prowokacja. Tyle w temacie.

Gość kalinaaaaaa95
Wiecie co ? Może rzeczywiscie dajmy sobie z tym spokuj na szczescie polski internet nie jest jeszcze tak zacofany i jest wiele innych madrzejszych for niz to co wy tutaj przedstawiacie, w jednej sekundzie potraficie zrobic anorektyka, schizofrenika i nie wiadomo co za chwile wymyslicie takze prosze bardzo macie czego chcieliscie ja sobie stad idę i może gdzie indziej ludzie potraktuja mnie bardziej powaznie bo tutaj widze ze wszyscy sie wywyzszaja i maja siebie za pepkow swiata no i lecimy po wszystkich jak sie da. Wiecie co? Robcie tak dalej to to forum na pewno dlugo juz nie pociagnie to juz nawet nie jest patola.....cos o wiele gorszego. I nawet nie mam zamiaru przepraszac za swoja szczerosc ale dziekuje bo wyjatki sie znalazly. milej nocy . Tak, zaprzeczam samej sobie bo inaczej nie potrafie, extra

wiesz kości miednicy już ci wyraźnie widać a to znak że dalsze chudnięcie może być już niebezpieczne

Gość kalinaaaaaa95
Znaczy się generalnie nie umiem sama sobie obliczyć BMI a internetowym kalkulatorom nie wierze bo to między innymi przez nie nasiliła się w ostatnim czasie plaga otyłości także moim wyznacznikiem BMI tudzież wagi są moje własne paczadełka, dla niekumatych oczka (oczy) OCZĘTA... no i oczywiście nie zapominajmy o mierzeniu centymetrów miarą, to też wyznacznik. Podsumowując wydaję mi się że na tym zdjęciu wyszłam o wiele szczuplej niż w rzeczywistości. Wiecie że jeszcze nie doczekałam się odpowiedzi na swoje pytanie ? ?? Także chyba jestem zmuszona uaktualnić swój Temat i potocznie mówiąc podbić go. Chodzi mi o te kości żeby bardziej wystawały, jak to szybko zrobić....wiecie? Jeżeli ktoś mi odpowie kupię mu nawet czekoladę a nawet cały karton czekolad, serio...także na prawdę WARTO mordeczki. Czekam na Was :3

ależ już ci wystają. jeśli będą bardziej to to już się stanie odpychające nie pociągające