Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronii8256

zakochalam sie, co robic?

Polecane posty

Napisze wszystko w skrócie bo dużo mam do napisania. On ma 26 lat, czyli jest starszy o 9 lat (wiem to bardzo duzo) Znam go 3-4 lata. Gdy go poznalam byl z dziewczyna, po roku wyprowadzila sie po urodzeniu ich dziecka. Zaczelismy sie spotykac i pisac duzo sms'ow do siebie (nic miedzy nami nie doszlo) wyprowadzilam sie, on poznal inna dziewczyne, po ponad roku czasu zaczelismy znowu do siebie pisac, ktoregos dnia powiedzial mi o swoich uczuciach do mnie, ja tak samo ale powiedzialam ze mi sie nie podoba to ze nadal mieszka ze swoja dziewczyna, obiecal mi ze rozstanie sie z nia, tak tez sie stalo. Gdy sie spotkalismy bylo super, trzymanie sie za rece, puszczanie lampionow... i tak do dzisiaj, piszemy do siebie, czasem do mnie dzwoni ale juz sie nie spotykamy (przezemnie) boje sie ze on mnie oszukuje, ze chce mnie tylko wykorzystac i to wszystko, ze nie chce ze mna prawdziwego zwiazku. Czasem pisze ze czuje cos do mnie i rozmawiamy o nas ale na drugi dzien juz o tym nie wspomina tak jagby tego tematu nie bylo. Nie wiem co robic, czy spotkac sie z nim czy sprobowac, boje sie tego bo moja mama go nie akceptuje.

Gość wredniucha10
ruchacz z alimentami na dziecko - po co ci to gówno?

wlasnie ja to wiem :( ale co ja poradze ze go kocham ? obiecalam ze najpierw zaprzestane odpisywac na smsy czy odbierac od niego telefonow ale jak dzowni lub pisze sms'a to az nie moge sie powstrzymac...

Gość wredniucha10
no to spieprz sobie życie na własne życzenie

Gość wredniucha10
zdaje się, nie jesteś nawet pełnoletnia?

Gość wredniucha10
tak jest! i do książek!!!

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
on już ma rodzinę. nic z tego dobrego nie wyniknie takie moje zdanie.

Gość dziś na pomarańczowo
o mamo, do tego polaczek z anglii. wiej dziewczyno, gdzie pieprz rośnie. facet zrobi ci dzieciaka i da dyla do następnej ślepo zakochanej kretynki.