Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka dama tańczy sama

Uratowałam dziecko!!!!

Polecane posty

Moja siostra chciała zmusić swoją 18letnią córke do aborcji. Uratowałam dziecko. Zapłaciłam kilku zbirom by porwali dziewczyne, oraz żeby pobili jej rodziców. Moja siostra ma złamane żebra, szwagier został skopany po jajcach ale dzieciątko uratowałam. Siostrzenica że jest za młoda na dziecko a ja kazałam jej odnaleźć ojca dziecka. Facet ma 45 lat, ucieszył się z potomka. W sobote był ich ślub i to wszystko moja zasługa.

Ale ja mam 53 lata. Za stara dupa dla ciebie.

Gość Matrona wie swoje
Miałaś fajny sen.Co było potem na jawie?:D

Gość EleGannt
w tej bajce brakuje Bazyliszka i Czerwonego Kapturka ale jak czytam to zły Wilk ocalał i znowu woła no Zając , pogadamy ?

Gość wielka dama tańczy sama.
ale tym ojcem jestem ja

Gość kurde no wiesz
świetne poczucie humoru :)

Gość idz i sie nie zastanawiaj
autorko zdradz swoj czarny nick ;) wczoraj pisalas o paleniu kasy ;) poznaje styl, jestes zajebsty/a ;)

Gość EleGannt
generalnie to ciąża wymyślona nie jest karalna, wystarczy popatrzeć jak się zachowuje kwoka, marudzi kwoka i chce siedzieć na jajkach i wysiedzieć a kobieta-kwoka jest jeszcze dziwniejsza

Nawet mężowi kutasa do ust bym nie wzieła. Mamy 8 dzieci. 7 synów i dwie córki. Zamierzam swoje dzieci szybko ożenić. Córka jedna ma 18 lat, druga 17. Nie wypuszczam ich nigdzie, na żadne imprezy,dyskoteki bo nie wiadomo do czego by doszło. Może do brania kutasa do buzi. Postanowiłam że za 3 lata sama wybiore im mężów. Mój mąż ma kolegów, jeden 48, drugi 42. Idealni partnerzy dla moich córeczek. Synów już powoli żenie, umówiłam się na jutro z koleżanką która ma dwie córki. Zamierzamy ich ze sobą zaręczyć.

Gość EleGannt
wielka dama czyli już masz wszystko poukładane w pustym łbie jak widzę i czytam, chyba masz tylko dwa zwoje mózgowe , czyli jesteś lepsza od kury domowej , a ile chcesz zainkasować kasy od każdego zieńcia, obliczyłaś już zyski ? a co na to córeczki , zgadzają się na śluby z facetami wybranymi przez Mamusię