Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita316

PRACA W MCDONALDS

Polecane posty

Gość nikita316

witam,mam pytanie. Chciałabym podjąć pracę w McDonald's. Jestem po rozmowie rekrutacyjnej,dostałam skierowanie na badania. Warunki jaki mi zaproponowano i stawka wydają się całkiem ok. Tylko jak jest w rzecywistości?? Pracował ktoś z was tam może??

Gość gdgddds
ile netto na miesiac?

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Siostra Małgorzata przez pomyłkę trafiła do piekła. Przerażona dzwoni do Świętego Piotra i mówi: - Tu siostra Małgorzata! Popełniono straszny błąd! - wyjaśniła całą sytuację i uzyskała obietnicę, że pomyłka szybko zostanie naprawiona. Niestety, Święty Piotr w natłoku obowiązków najwyraźniej o niej zapomniał. Następnego dnia siostra Małgorzata znów dzwoni: - Proszę, zabierzcie mnie stąd natychmiast! Na dzisiejszy wieczór zaplanowana jest orgia! Obecność obowiązkowa... Święty Piotr przejął się losem siostry Małgorzaty i obiecał jak najszybciej sprawę załatwić. Niestety, zapomniał i tym razem. Przypomniał sobie dopiero nazajutrz, gdy usłyszał dzwonek telefonu. Z drżącym sercem podnosi słuchawkę i słyszy: - Cześć Piotrek, tu Gosia. Nie zawracaj sobie głowy...

Gość nikita316
10 zł brutto na godzine,umowa o prace,elastyczny grafik,