Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna_

stara miłość nie rdzewieje ?

Polecane posty

Gość jedyna_

piszę, bo nie wiem co mam juz o tym myśleć.. pare lat temu poznałam pewnego pana, od samego początku coś między nami zaiskrzyło, jednak jak na młody wiek odległość sprawiła ze po pewnym czasie (kilku latach) kontakt nam się urwał. przeprowadziłam się potem na studia do miasta w którym mieszka.. i dwa lata temu całkiem przypadkiem się spotkaliśmy, po tym spotkaniu zaczęliśmy się spotykać - zachowywaliśmy się jak para, jednak nigdy nią nie byliśmy.. na koniec roku, przed wakacjami, znowu jakoś się rozeszło. rok temu nie mieliśmy żadnego kontaktu.. jednak ten rok akademicki znowu przynosi mi wiele niespodzianek.. znowu coś się dzieje, piszemy, dzwonimy do siebie, w wolnym czasie się spotykamy i po raz kolejny to nie są zwykłe koleżenskie spotkania. nie rozmawialiśmy na ten temat, bo nie wiem co mam o tym myśleć. nie potrafie mu się oprzeć i powiedzieć dość, ale jak wam się wydaje, jak on traktuje ? przygoda ? czy może tak samo jak mnie , też coś go do mnie ciągnie ? przegadaliśmy w sylwestra pół nocy, był trochę pijany i nie całkiem pamięta tej rozmowy .. ale powiedział mi też coś w stylu, że nie jestem dla niego tylko koleżanką .. i teraz zachowuje sie całkowicie inaczej niż kiedyś..

Gość emka.....
nie rdzewieje

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Szczyt elegancji: Wyskoczyć z okna na ostatnim piętrze, a widząc w locie sąsiadkę poprawić krawat.

Gość lajf is brutal of zasackas
starą miłośc rdza schrupała juz dawno

Gość Fikuu Kochana, znajdz sobie
rdzewieje, murszeje, sniedzieje, etc, etcccc... Ale dobret To jest "To" :))) . (zjawisko :) Tak uwazam.

Gość jedyna_
Fikuu Kochana, znajdz sobie Ale dobret To jest "To" . (zjawisko Tak uwazam co masz na myśli?

Gość jedyna_
Fikuu Kochana, znajdz sobie Ale dobret To jest "To" . (zjawisko Tak uwazam. co masz na myśli ?

Gość pastelowe pola
moze jestes jego pogotowie seksualnym?