Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETEEEM

Gdzie jedziecie na wakacje 2013?

Polecane posty

Gość Mommonna
Kajderka - dzięki za info, przejrzałam stronkę SKT i wygląda ciekawie, muszę znajomych namówić, może jakaś zniżka grupowa będzie jak się pare osób zbierze :)

Gość piękne dziewczyny i wogóle
do polski oczywiście

Gość piękne dziewczyny i wogóle
na baranka!

Gość óle akacje
ale się zawziąłem

Gość juliasa
tuneesia

Ja na pewno wybiorę się latem na kilka dni ze swoją rodziną i rodziną znajomych do spokojnego i malowniczego miasteczka Wargowo i Gościńca Gryszczeniówka. Atmosfera, która tam panuje jest po prostu genialna czuje się tam jak we własnym domu ;) . Grillujemy, spacerujemy, organizujemy pikniki, jeździmy bryczką po okolicy weekend totalnie poza miastem jest zdecydowanie czymś fajnym ;)

Gość nie mam nicka
nigdzie ... w wakacje zamierzam kupic wlasne M i potrzebuje kasy na wklad :P

Najpierw ja z dzieckiem jadę na trzy tygodnie do Szwecji do Halmstad odwiedzić rodzinę, a potem razem z mężem jedziemy na Santorini na 10 dni :)

Gość babinkainka
KingaStefankaFanka ja też się wybieram na Santorini!A gdzie dokładnie będziesz? My jedziemy we wrześniu. A na majówkę jeszcze robimy szybki wypad do chorwacji z bp margotravel - mieli całkiem przystępną ofertę. Ale Santorini to już nie mogę się doczekać!!:)

Gość Fan-tas-tic
Ja lubię stary, dobry, sprawdzony Sopot, mam tam kilka swoich ulubionych, magicznych miejsc i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie, że jakiekolwiek inne miejsce byłoby mi w stania je zastąpić :) jakbyście szukali jakiegoś sprawdzonego lokum do spania to polecam tutaj http://www.przymorzu.pl/sopot Swoją drogą mogłyby już być te wakacje, no, albo przynajmniej niech będzie wreszcie ciepło! :)

Gość frezer
Ja sie wybieram samotnie w maju na Majorke, wylot z Gatwick, all inclusive, pieknie polozony hotel nad urokliwa zatoczka, z tarasu widac Palme, na dole duzy basen i skalki. Co najwazniejsze nie bedzie tam dzieci, bo hotel jest ''adults only''. Jak sie znudzi to do imprezowni, czyli Magaluf (Ibiza na Majorce) kwadrans drogi ;) Zamierzam zahaczyc o kilka klubow, w tym o slynna Pache.

Gość truskawka304
Też zastanawiam się gdzie spędzić tegoroczne wakacje. Wybiorę raczej coś nie tak bardzo egzotycznego... Przecież dobrze można bawić się też w europie, nie? ;) W każdym razie, zastanawiam się nad organizacja wszystkiego i skorzystam chyba z http://www.taniewczasyinfo.pl/ . Organizują wszystko za klienta, brzmi fajnie, bo jestem strasznie zapracowana :/

Gość tralalalala20
Ja z chłopakiem lecimy do Anglii na tydzień a później do Krakowa do jego rodziny :)

Gość nieprzytomna
A ja w tym roku stawiam na Suwalszczyznę, naczytałam się o kartaczach, kiszce i innych przysmakach i jadę do Starego Folwarku. Jeśli nie byliście serdecznie polecam!Dzicz- ale jaka piękna!

Gość a my wybieramy się
na Krym

Gość Malwina_86
Ja jade nad morze do SPA, a konkretnie tutaj: http://www.e-wczasy.pl/apartamenty,1060 Nie dość, że nie drogo, to jeszcze odpowiednio się dopieszczę, i porządnie zrelaksuje:D

Gość maniana 11
wróciłam wczoraj

Gość śmigła
polecam domki nad jeziorem lubie w zachodniopomorskim. bardzo ładnie, ceny przystępne. kuchnia domowa.

Gość Mysia58
Hiszpania - Majorka, Lloret de Mar na Costa Brava, albo bardzo poluarny Egipt i Sharm el Sheik, hmmm nie wiem co jeszcze Ci polecić, zależy co lubisz, duży wybór - www.planujemywakacje.pl

Gość Jola888
Ja polecam Hiszpanię. Najlepsze oferty znajdziecie na www.starnerja.com

Gość kfsrvv
na polską wieś

Gość aaaaaccsc
Ja raczej na Krete albo do Sharm;)

Marzy mi się wyjazd do SPA, na pojezierze Brodnickie, do hotelu Głęboczek. Mają tam świetną ofertę zabiegów opartych o winoterapię. Poza tym można spędzać tam czas czynnie, np uprawiając nording walking i wiele innych ;)

Gość monika76bcaa
A może warto wybrać sie do Francji. Ja byłem w tamtym roku i szczerze mówiąc w tym roku również sie wybiorę jeżeli fundusze na to pozwolą. Rok temu jechałem z biuremwww.wakacje-we-francji.pl i jestem bardzo zadowolony. Cena niska hotel i przejazd super. Pozdrawiam.

Gość zadnewczasy
nie stac mnie na wczasy od 3 lat siedze caly urlop w domu:(

Gość a ja nie na temat
a ja nie jadę nigdzie. w zasadzie wiem że nie powinnam się wypowiadać w tym temacie. mam 24 lata i jeszcze nigdy nie byłam na wczasach. i w najbliższych latach nie pojadę. nawet do Koziej Wólki na weekend.