Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzik jest dziki

Potrzebna pomoc domowa w Irlandii

Polecane posty

Gość dzik jest dziki

Potrzebuje do pomocy dziewczyne zaradną lubiącą dzieci bez nałogów,do pilnowania 4 letniego dziecka-prowadzanie do przedszkola(kilka domków dalej) synek jest bardzo grzeczny+ prace domowe nie ma tego dużo ponieważ mamy mały dom. 800zł+ koszta samolotu,wyzywienie,spanie-własny pokój

Gość szukaj dalej frajera
który za 200 euro na miesiąc będzie robić za opiekunkę i sprzątaczkę.

Gość pijany kjójićek
chyba kazdy lubi dzieci bez nalogow :D

Teraz doczytalam ze to au pair, JA odpadam;) A wy polaczki tylko narzekacie. Jest napisane wyraznie ze z zamiesZkaniem I kost biletu Co jeszcze chcecie?????

Gość aj;fpaepp
800?????????????????????????????? chyba kpisz. Osoba, która się zdecyduje wyjechać do opieki do Irlandii zarobi sobie spokojnie to samo, ale w euro i to częst będąc legalnie zatrudnioną ze składkami Nie ośmieszaj się

Gość szukaj dalej frajera
au pair nie zajmuje się domem, pracuje tygodniowo ok 30h, ma kurs języka opłacony przez pracodawcę i kieszonkowego ma więcej niż marne 200 euro, które autorka chce dać.

Gość Marcyska89
Autorki ty chyba zartujesz? Powiedz ze tak. Bo to już lekkie przegięcie. Ja mojej opiekunce płacilam 800 ale euro. I jej zadaniem bylo zajmowanie sie tylko dzieckiem. Mieszkała u nas i jadła z nami. Pracowała 8 godzin i czasami wieczorem jak chcieliśmy gdzieś wyjść.

Gość pragmatyczne podejście do życi
hahahaha :D 200 euro a jakie wymagania :D Bez nałogów, zaradna :D I tak oto polaczek potraktuje drugiego polaczka za granicą, niczym białego murzyna :(

Gość xxxxx493
ale jeszcze ruchanko bedzie miec gratis, to dobra oferta

800 zł to ja zasiłku dla bezrobotnych będę miała i to w polsce, za siedzenie na dupie i wyspisywanie głupot na kafeterii.

Gość dzik jest dziki
nie potrzebna mi sprzątaczka tylko pomoc czasem odkurzyć ,wyciągnąć naczynia ze zmywarki itp. opieka nad dzieckiem czasem 2 czasem 4 godz. to lekka praca.zawsze możecie iść do biedronki czy na sprzątaczkę gdziekolwiek tyrać 8 godz. dziennie zarobić 1200zł wynająć mieszkanie i opłacić rachunki.