Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hds

studniówka tuż tuż

Polecane posty

Gość hds
a jakiś inny kolor szpilek? Nie chciałabym wyglądać jak " czarna wdowa" :). Może czerwone ?

Gość hds
tylko jest jedna rzecz, chciałabym w nich chociażby większość imprezy przetańczyć, bo wiem, że nie ma mowy o całej. Jakiej wielkości szpilkę byście proponowały ?

Gość tyerhb
nie ma określonej długości wygodnej szpilki. Musisz wybrać buty dobrze wyprofilowane, z platformą. Ja od siebie polecam wkładki żelowe, dzięki nim przetańczyłam całą studniówkę ze szpilkami 12 cm.

Gość tyerhb
w ogóle żałosne jest dla mnie kupowanie super wysokich szpilek na studniówkę a po polonezie- zmiana na baletki. No i przed studniówką rozchodź butki, koniecznie.

Gość hds
wiem , dlatego chciałabym niższy obcas a wytrzymać w nim trochę dłużej. Nie opłaca mi się butów kupować tylko po to aby przejść dwa razy przez salę i zmienić byty :) może macie jakieś dla mnie propozycje butów?

Gość CoTyNiePowiesz
skoro tak bardzo nie chcesz czarnych butów to w sumie złote też by pasowały, tylko nie mocno błyszczące bo to już będzie przegięcie, to musi być złoty stonowany, ale wtedy torebka już koniecznie musi być czarna