Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf

Co myślicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf

Dlaczego mój facet przed wyjściem do jego rodziców wprowadza mnie w zły nastrój? Zachowuję się jak gbur pomimo, że nie robię żadnych problemów aby odwiedzić przyszłych teściów. Nawet za bardzo się staram, bo coś zawsze ze sobą przyniosę np: ciasto itp. Jesteśmy ze sobą sporo czasu i zauważyłam taką zależność, że 9 na 10 imprez kończy się zawsze kłótnią a przeważnie przed każdą imprezą wprowadza mnie w zły nastrój. O co chodzi?

O to, że nikt nie może wprowadzić cię w zły nastrój bez twojej zgody. Po prostu wkurwiasz się sama pod byle pretekstem i zwalasz na niego.

wstydzi sie ich... ma nadzieje, ze moze nie zechcesz pojsc. pewnie chodzi o jakiejs glebsze rodzinne problemy. powinnas go zrozumiec. ja mam podobna sytuacje, przed byla bardzo sie wstydzilem mojego starszego, na szczescie ona zrozumiala moja sytuacje

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf
do tego przed wyjściem robi stójkę na rękach jednocześnie próbując chwycić członka ustami

Gość ggfhkjln.m
po prostu wstydzi sie ciebie nie ma ochoty pokazywac cie nawet wlasnym starym nadajesz sie tylko do posuwania

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf
Paweł ktoś troluje mój nick ta głupia wypowiedź wyżej nie jest moja. Co do wstydzenia się rodziców niewiem co mam myśleć. Nie są alkoholikami i w sumie normalna rodzina. Ale tak głębiej są strasznie dziwni. Jego brat nie chodzi do rodziców bo wiecznie się z ojcem kłóci.

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf
nie ma powodów aby się mnie wstydzić

no wlasnie, dlatego mowilem, ze moze chodzic o "glebsze" problemy rodzinne. musisz dac sobie i jemu czas. zrob jakas mila atmosfere (nie mowie tu o seksie) i porozmawiajcie sobie szczerze. jesli mu zalezy to powie Ci o co mu tak wlasciwie chodzi!!!

Gość fwelfkjwelkfjwk;ejf
paweł ale ja próbowałam z nim parę razy rozmawiać:( zawsze jest tak, że nie widzi problemu i mówi że przesadzam ... zawsze owija w bawełne i odbija piłeczkę

no to ja juz nie wiem co moge Ci powiedziec. ja mialem podobny klopot wlasnie i porozmawialem z dziewczyna szczerze jak wyglada sytuacja i dlaczego moga czekac nas jakies klopoty. a on nie chce Ci powiedziec, zamiast zaradzic sytuacji to komplikuje ją bardziej