Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koksik:*

ile przeznaczacie na ukochana

Polecane posty

Mam takie pytanie do was Drogie Panie ile wydaje na was miesiecznie wasza druga połówka tak + -, a do Panów ile wy wydajecie na wasze kobiety i czy to wy za wszystko placici wychodza gdzies czy kazde z osobna placi za siebie jak to jest u was ?

Gość katowicki boss
2-3 tys. miesiecznie

Gość dobre pytanie 84
około 100 zł wydaje na mnie miesięcznie

Gość dobre pytanie 84
dobre pytanie... nigdy nie miałam facetów którzy by mi coś kupowali bez powodu (jedynie na urodziny, święta) np. moje koleżanki mówiły ze faceci kupowali im ciuchy, czy dostawały od nich komórki itp. ja tak nie miałam

Gość dobre pytanie 84
jak wychodzimy razem to on płaci za mnie głównie, np. na kawe, czy na pizze a jak jest wiekszy koszt, np bilet na cos a on nie zapraszał to płacimy po połowie

Nie liczę, poza tym z całą pewnością to nie są jednakowe kwoty w każdym miesiącu. Po prostu - idę po zakupy, to przy okazji kupię mu czekoladę czy bombonierkę, zamawiam sobie perfumy, to jemu też, idziemy na pizzę / do restauracji / do sauny - czasem on płaci, czasem ja. Więcej wydaję na uzasadnione okazje. Mój facet nie kupuje mi komórek ani ciuchów :) raczej biżuterię, a i to też na "okazje". Tak to dajemy sobie drobiazgi :)

Mój nie wydaje na mnie zbyt wiele, bo po prostu tego nie lubie. Nie potrafię żerować na kimś. A kiedy zdarzy się już jakaś sytuacja, że coś mi kupi czy zapłaci za obiad to po prostu następnym razem płacę ja ;).

Gość oluskssaaa
niestety to ja wydaje by ktokolwiek chciał ze mna robic seks to musze go zasponsorować, ostatnio wydalam 1200 na deske dla mojego szalonego malolata