Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramantyka

Jak nie dzwoni nie pisze to mu nie zależy

Polecane posty

Gość gramantyka

juz teraz wiem :( ech

Gość romnatikko
zgadza się, normlany zwiazek kiedy ludzie sa w sobie zakochani tak nie funkcjonuje. Normlane jest gdy ludzie zakcohani potrzebują stałego kontaktu ze sobą, gdy dzwonia w ciagu dnia do siebie i pytają "jak leci?jak w rpacy?" to jest normalny zwiazek

Gość gramantyka
no to mowi sie trudno. Tyle w temacie

Gość romnatikko
nic na siłe dziewczyny🖐️nie ten to ktos inny was doceni

Gość gramantyka
ale wlasnie o to chodzi. Ja pierwsza nie zadzwonię. Never. To on jest facetem i niech sie stara (zły)

wszystko sie zgadza. My dzwonimy do siebie parę razy dziennie. każdy weekend spędzamy razem od piątkowego wieczoru do poniedziałkowego ranka + jeszcze jakiś wieczór w środku tygodnia. jesteśmy razem dopiero od ponad roku ale nie powinno się to zmienić uważam. partner to powinna być najbliższa ci osoba i normą jest chęć codziennego kontaktu z nią. mój wcześniejszy związek trwał prawie 10 lat i również kontakt był codziennie (pomijam 'ciche dni' :P). W ogóle to nie wyobrażam sobie inaczej... nie jest to żaden mus - to wynika z chęci. jak tych chęci brak to coś jest na rzeczy

Gość nickCZEMnick
Ale nagle przestal czy tak od samego poczatku bylo? Jesli to pierwsze to sie nie dziw. Stracil checi, nie chce sie narzucac jesli widzi ze z twojej strony nie ma inicjatywy.