Gość eh24 Napisano Styczeń 15, 2013 Może wyda Wam się, że marudzę. Sama czasem tak myślę. Ale od pewnego czasu jakby mi czegoś w życiu brakowało. Przede wszystkim chodzi o to, że ja i mój mąż nie mamy prawdziwych, wspólnych przyjaciół. Kiedy chcemy gdzieś wyjechać lub spędzić z kimś sylwestra to zwykle każdy ma już inne plany i wyjeżdżamy we dwoje. Oczywiście uwielbiam kiedy razem spędzamy czas, ale ostatnio zaczyna mi brakować spotkań i wyjazdów w większej grupie ludzi. Mamy znajomych, z którymi spotykamy się od czasu do czasu, ale to nie są przyjaciele tylko właśnie znajomi, jakoś nie udało nam się nawiązać głębszych relacji. Mój mąż nie widzi problemu, ale kiedy mu powiedziałam że to mi doskwiera powiedział żebysmy spróbowali znaleźć jakieś rozwiązanie. Myśleliśmy żeby zapisać się do jakiejś organizacji, ale na to z kolei brakuje nam czasu. Dodam, że znajomi ze stusiów powyjeżdżali, albo założyli rodziny i przepadli, ja mam kilka dobrych koleżanek a nawet przyjaciółek ale one są singielkami więc jak się spotykamy to tylko w babskim gronie. Co Wy o tym myślicie? Macie takich prawdziwych przyjaciół? Jak ich poznaliście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach