Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Saadee

Niskie AMH

Polecane posty

Hehe azzurro no bede bede prezyc brzuszek :D nie wiem jak ogarne to wszystko sama z brzuchem i dzieckiem a potem dwojka..ale ciesze sie bardzo ;) boje sie jest mega strach i chwilami mysli ze moze za szybko..ale kto by sie spodziewal!! Lekarze przed lila dawali mi 5 proc szans na dziecko wogole a tu juz drugie w drodze ;) w zyciu bym nie pomyslala ze tak pojdzie ;) sle wiruski dziewczyny, naprawde wogole nie myslalam ze bede w ciazy wogole nie myslalam ze jakos mega chce w niej byc..ogolnie malo czasu myslalam o takim czyms bp nie ma kiedy..i to chyba wlasnie poskutkowalo natychmiastowo ;) wylaczcie myslenie!!! Tego wam zycze z calego serca i by wam sie udalo !!;)

Gość Azzurro
Bella- a Ty mieszkasz w Gdyni?

Tak ;) juz wyslalam esa do sliwinskiego jakie badania zrobic ;) jutro wezme lilke moja i skoczymy do gamety na krew ;)

Gość Azzurro
Bella- a poprzednią ciążę u niego prowadziłaś? Bo ja tak i bylam bardzo zadowolona, zresztą od razu przepisał mi kilka leków na wszelki wypadek ze względu na niskie amh bo powiedzial że mogą jajniki nagle zacząć szwankować i wiadomo jak to mogloby sie skończyć. Mój normalny gin to by pewnie na to nie wpadł. Pytałam czy mieszkasz w Gdyni bo ja też. Może jak puszczą te straszne mrozy to byśmy spotkały się na spacerze z dziećmi. Ja tu chodzę ciągle sama bo nie mam rodziny na miejscu a koleżanki pracują. Oczywiście to jest niezobowiązująca propozycja, nic na siłę, nie obrażę się jak nie będziesz chciała:-)

Azzurro tak prowadzilam u niego poRzednia i teraz tez bede bo zalezy mi na takim kontakcie z lekarzem jak z nim ze nawet sms i tel i zawsze oddzwania :) oczywiscie ze jak masz ochote mozemy sie spotkac na spacer czy kawke ;)

Gość Azzurro
Bella- he no wlaśnie , ten kontakt to super sprawa. Ja moglam prowadzić ciąże w ramach pakietu medycznego z pracy, niby prywatnie, ale wlaśnie zero kontaktu z lekarzem i taśmówka, poszczególny lekarz przyjmujący raz w tygodniu, jakby coś się stalo to trzeba iść do innego, wolalam zaplacić te 150 zl ale mieć spokój na duszy i możliwość kontaktu 6 dni w tygodniu od rana do 19. Raz dr. Ś dzwonil do mnie nawet o 21 , jak mu smsa napisalam. Zatem trzeba się spotkać na jakiś spacer, bo z tym moim synkiem to póki co najwygodniejsza sprawa, bo on jeszcze leżący:-)). Jak masz jakiegoś maila to napisz proszę, odezwę się jak puszczą te duże mrozy . Twój mąż już poznal tą piękną nowinę??

Azzuro mail to agnieszka.kwiatkowska84@gmail.com ;) Mezu poznal niedawno i sie baaaardzo ucieszyl ;)

Gość Azzurro
Bella- zatem czekamy aż trochę będzie cieplej, ogólnie to ja teraz uziemiona bo z niemowlakami nie można wychodzić poniżej -5, a w czwartek zasuwam z małym na szczepienie. Sonic- a co tam teraz u Ciebie? Wynik amh Ci super wzrósł, co zamierzasz?

Gość sonic86
Azzurro w następnym cyklu zdecyduję się najprawdopodobniej na histeroskopię i będę kroczyć ku inv póki leki są jeszcze przynajmniej refundowane... Rządowy program już "dogorywa", realizują tylko procedury z parami, które wcześniej zostały zakwalifikowane...

Gość Azzurro
sonic- a mialas robioe hsg?

Gość soniac86
Azzurro miałam hsg - drożne :-)

Gość Azzurro
Sonic- to może faktycznie ta histeroskopia coś da.

Gość Azzurro
Bella- ale juz wysoka beta. Jak postanowiłaś robic test to dlatego ze miałaś przeczucie czy dlatego ze okres sie spóźnial?. Z taką betą już widać pęcherzyk. A co nasz doktorek na Twoją cudowną ciążę powiedzial?

Wczoraj miałam druga iui i nie wiem czy to mój organizm się buntuje czy co się dzieje, ale czuję się koszmarnie. Straszny ból brzucha i całego ciała, gorączka, wymioty, dreszcze. Już po pierwszej źle się czułam ale to kilka godzin a teraz trwa to od wczoraj. Póki co chyba odpuścimy te iui. Nic na siłę.

Gość Azzurro
Smutasek - spokojnie, może to ze stresu te dolegliwości, zaparz sobie melisę i poczytaj książkę albo zapuść jakiś film.

Gość Bella84
Smutasku a iui na cyklu naturalnym? Jak tak to chyba to stres kochana.. Wypij meliske sobie ... Azzurro ja po ciazy mam krzywe cykle.. Od 26-33 dni... Teraz zrobilam test hcg w 32 dc ale tylko po to by miec jasnosc.. Ciazy sie nie spodIewalam zwlaszcza ze poprzedni cykl trwal 33 dni... A stosunek teraz byl jeden jedyny w 10 dc bo potem maz wyplynal a wczesniej z kolei bylam chora troszke wiec nie mialam sily na sex....slyszalam taka bajke ostatnio ze w chorobie latwiej zajsc bo wtedy organizm jest oslabiony i nie broni sie przed ciaza hahahaa :D

Aa no i trn stosunek w 10 dc bylam pewna niemal ze nieplodne.. Sprawdzalam sluz i byl jak nieplodny.. A od 11 dc do 15 dc obserwowalam ze sluz rozciagliwy itd jak plodny.. Dlatego wyobraz sobie moje zdziwienie... Dodam tez ze przed ciaza z lilka jak sie staralismy oprocz niskiego amh wyszedl mi wrogi sluz ktory zabijal wszystkie plemniki mojego meza po stosunku.. (Test PCT)

Aha a co do naszego lekarza.. Zadzwonil zapytal jakie mam cykle od porodu.. A potem stwierdzil ze wysoka ta beta.. Ale zapomnialam mu wspomniec ze to byl stosunek w 10 dc.. Z lilcia w 26 dc beta 192 potrm w 28 -499.. Wiec jak to byl 32 to chyba mozliwe :)

Ok smutasku teraz doczytalam ze bylas na clo.. Zapewne mala dawka.. Wiesz postaras sie uspokoic.. A ja Cie tchne nadzieja bo kolezanka miala in vitro i byla stymulowana.. Po procesie zaplodnienia miala straszne bole brzucha zle sie czula potrm brzuch jej wydelo.. Mowila ze okropne ze nie wie co sie dzieje... I co ... Zaszla w ciaze ;) moze u Ciebie nastapilo piekne zPlodnienie czego Ci zycze z calego serca :)

Azzurro nie narzekaj 2-3 pobudki to nie tak zle : ) moja nie je juz w nocy ale bywa ze budzi sie z placzem bo chce sie potulic.. Wtedy lulam i dalej spac.. A dzis pierwsza noc spala bez zadnej pobudki od 20.50 -7.40 :) a ja od 21-6.35 bo juz mi sie spac nie chcialo :p wczoraj padlam szybko bo ten caly test ciaza spowodowaly ze poprzednia noc od 3.40 nie moglam spac:)

Gość Azzurro
Bella- u mnie dni płodne odkąd mam cykl 25 dniowy to zaczynają się wcześnie, zwykle w 12 dniu cyklu byla owulacja. Twoja Beta spoko jak na 32 dzień, ja w 33 miałam prawie 1200. Kiedy idziesz na wizytę?

Bella... stymulowana byłam clo 1 tabletka dziennie. Moja szyjka też nie jest w najlepszym stanie więc musieli się troche pomęczyć, a atmosfera ostatniej iui też ma pewnie wpływ bo strasznie mnie w******i. Super, że Wam się udało.

Azzurro pomylilam sie, beta byla w 33 dc :) bo okres mialam 4 grudnia a beta wczoraj 5 stycznia :) Smutasku trzymam kciuki mocno za Ciebie teraz :)

Hej dziewuszki jak tam u Was? Mnie dalej brzuch boli, ale dzisiaj udało mi się wkońcu ruszyć. Miałam mieć dzisiaj wizyte kontrolną po inseminacji ale ją odwołałam.

Smutasku ja tak patrze w Twoj opis..Ty masz amh 0,97.. Wg mnie naprawde nie ma sie co martwic wiec...ja mialam 2 lata temu 0,51 i fsh 29 ...chyba za duzo myslisz o tym wszystkim i sie strsujesz...i tu jest problem...

Gość smutasek85
Bella... pół roku temu miałam badane amh i wynosiło 0,97. U nas jest też najprawdopodobniej endo i na pewno mięśniaki. Podjeliśmy decyzję, że odpuszczamy. Co ma być to będzie :-)

Gość Bella84
Pamietaj smutasku ze masz juz synka...wiec juz jestes szczesciara ;) masa kobiet marzy chocby o 1 wlasnym dziecku ;) ale mysle ze jesli Twoj rocznik to 85 to spokojnie jeszcze doczekasz sie przynajmniej jednego bobasa ;)wtedy gdy najmniej sie spodziewasz ;p tak jak ja hahaha :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się