Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katriiinaaaa

jaki kierunek studiów teraz opłaca się studiować?

Polecane posty

Gość katriiinaaaa

Gdzie w Warszawie warto iść na studia, jaki kierunek studiować?żeby później była jakaś normalna praca?

Gość reeen78988
medycyne, stome to zawsze się będzie opylać mimo tego co mówią

Gość deshabillez moi
Moim marzeniem zawsze bylo zostać psychiatrą, a pójdę na dziennikarstwo lub prawo, ale i tak bede starać sie o bycie tłumaczem przysięgłym , lol.

Gość kijama
opłaca się tylko spadac z tego chorego kraju :/

Gość PANI A.
żaden, lepiej miec zawód - czyli fach w ręku! nie mowie zlosliwie, sama ma studia i haruje za 1500zł netto.

słusznie - lepiej być dobrym rzemieślnikiem, niż absolwentem socjologi czy politologi czy innego dziwnego gówna, po którym i tak się będzie rękoma zarabiało

Gość katriiinaaaa
ekonomie warto studiować? nie mam pomysłu na siebie:( czy lepiej może lepiej robić techika farmacji np?

technika farmacji - IMO się nie opłaca, zarobki nędzne (mam znajomych techników, magistrów i właścicieli aptek) idź na polibudę -s ą jakieś preferencje, w tym finansowe, dla kobiet, jak wprowadza parytet UE, to praca sama do ciebie przyjdzie ale grunt to być dobrym i lubić swoja pracę, wtedy nawet woźnica dyliżansu znajdzie robotę

Gość gość
logistyka na WSB to moim zdaniem dobry kierunek :)

Gość gość_001
Warto jest również wybrać dobrą specjalizację. Niektóre są obecnie bardziej chodliwe, niektóre mniej. Z duchem czasu idą na wyższej szkole bankowej.

moja ciocia jest psychologiem, twierdzi, ze ludzie mają coraz wiecej problemów, zaburzeń i potrzebują wsparcia, dlatego ja poszlam na WSB w Toruniu na psychologię w biznesie. Myślę, że to obiecujący nurt

Gość gość
nie przejmuj sie i rob swoje spelniaj se marzenia w d***e oni te s*******ny ja ci mowie ze kopniaka im i za marzeniami 111 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
za rok tez na pewno będę startować na WSB, czytam dużo opinii bo myślę, że już pora rozglądać się i widzę dużo pozytywnych opinii o WSB, kierunki tez mają interesujące