Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weekendowe tańce

Ona tańczy dla mnie - pierwszy taniec

Polecane posty

Gość Weekendowe tańce

Hej, Zastanawiamy sie z narzeczonym nad piosenka Ona tańczy dla mnie zespołu Weekend. Taki pierwszy taniec na wesoło. Co o tym myślicie?

Gość Weekendowe tańce
Podbijam, ważne dla nas, prosze o opinie

Gość 655llo
jak dla mnie to może to lecieć wtedy gdy "już" żona będzie ci striptiz robić w noc poślubną

Gość greczyneek
Tez uważam , że to obciachowe, , Nigdy nie zatańczyłabym tego na weselu i to jeszcze własnym KATASTROFA

Ale wstyd =.=' ta piosenka osiąga dno dna z wielką dziurą i metrem mułu. Najbardziej obciachowa piosenka ever. Nie wiem jak można chcieć to puszczać na własnym weselu :/

Gość Weekendowe tańce
Wszyscy krytykują ten kawałek z zasady, ze to disco polo... Ale prawda jest taka, ze kawałek jest niezły i ludzie to lubią, tylko się nie przyznają

Gość 655llo
niech se leci to potem na weselu i 100 razy ale nie na 1 taniec!!!!!!!!!!!!!

Gość Weekendowe tańce
Ok, to co polecacie?

Gość greczyneek
dlaczego wmawiasz nam że się nie przyznajemy ? Mi się ten kawałek nie podoba jest obciachowy i opdowiedziałam Ci na Twoje pytanie. Nie musze ukrywać czy mi się podoba piosenka czy nie. U mnie obiło się o uszy w sylwetsra i od tego ten kawałek znam bardziej chodziło o teledysk (ten jest dobry :P ) ale piosenka... tandeta.

Kawałek jest niezły :D no nie wiem, jak dla mniej est koszmarny, ale jak ktoś lubi taką estetykę to może i niezły :p w sumie powiem sprawiedliwie że nie jest gorszy od np Żono moja i innych WIELKICH HITÓW :p

Gość dorka.mama
Możecie sobie słuchac do woli,ale nie wmawiajcie, ze wszyscy lubia disco polo. mówia tylko ci co ją słuchają, ja nie znoszę, to jest muzyka bez zadnej ambicji i te obciachowe teksty.

Gość brak kasy
dla mnie "śmieszne" pierwsze tańce są małośmieszne. podziwiam te PM, które się tak wystawiają z tymi pierwszymi śmiesznymi tańcami, bo większość z gości się śmieje, ale z ich głupoty

Gość Autorko troche Cie jada za
ta piosenke, uwazam nie stosownie, ale tu malo trzeba zeby kogos zjechac takze sie nie przejmuj. Piosenka na wesele ok, ale nie na pierwszy taniec. U mnie bedzie lady punk zawsze tam gdzie Ty, ot taki przytulaniec:)

Gość lddldlsdlskldklsdklsdsldl
na pierwszy taniec, kążda piosenka disco polo będzie obciachem.

Myślę , że PIOSENKA" ona tańczy dla mnie" nie pasuje na pierwszy taniec, zdecydowanie odradzam, wybierzcie inną piosenkę jest tyle ładnych piosenek :)