Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
xxAngelaxxx

Kłopoty z klasą !

Polecane posty

Chodzę do 1 Liceum . Mam już serdecznie dość mojej klasy, Na początku byłam lubiana . Zawsze się maluje (jak wszystkie dziewczyny w klasie ) i normalnie ubieram . Poszłam do tej klasy z kumpelą z gimnazjum . Później jak sie z nią pokłóciłam to gadałam z takimi 3 innymi i jedna z tej trójki została znienawidzona przez 6 innych dziewczyn z klasy . Jak bardziej ja poznalam i przekonalam sie jaka jest falszywa tez z nia zerwalam znajomosc i znowu ostatnio najbardziej kolegowalam się z kumpela z gimnazjum ,z którą się pogodziłam. Ja ostatnio stałam się mniej towarzyska bo nie śmieszą mnie żarty innych wszyscy zachowują sie jak dzieci i nie to że w sensie że są fajni tylko po prostu jak debile.Ale się z nimi nie kłóciłam.Dzisiaj nagle zaczęły się mnie czepiac (ta szóstka) że chodzę na różowo (tylko bluzke miałam ubraną),później gadały że ja z kumpela to chyba lesbijki jesteśmy . Czepiały się tego że mam różowe końcówki na włosach (chociaz 2 laski w klasie tez maja) i zaczęły mnie psikać później brokatem pare razy cala sie świeciłam i aż się z nerwów trzęsłam.Nie mam pojęcia co zrobić .Miałam ochotę dać jakiejś lasce w ryj ale bałam się konsekwencji a czułam że prowokuja mnie celowo. Czy to wina że lubie różowy ?Czy że kolegowałam się z znienawidzona laska? Proszę o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować