xxAngelaxxx 0 Napisano Styczeń 15, 2013 Chodzę do 1 Liceum . Mam już serdecznie dość mojej klasy, Na początku byłam lubiana . Zawsze się maluje (jak wszystkie dziewczyny w klasie ) i normalnie ubieram . Poszłam do tej klasy z kumpelą z gimnazjum . Później jak sie z nią pokłóciłam to gadałam z takimi 3 innymi i jedna z tej trójki została znienawidzona przez 6 innych dziewczyn z klasy . Jak bardziej ja poznalam i przekonalam sie jaka jest falszywa tez z nia zerwalam znajomosc i znowu ostatnio najbardziej kolegowalam się z kumpela z gimnazjum ,z którą się pogodziłam. Ja ostatnio stałam się mniej towarzyska bo nie śmieszą mnie żarty innych wszyscy zachowują sie jak dzieci i nie to że w sensie że są fajni tylko po prostu jak debile.Ale się z nimi nie kłóciłam.Dzisiaj nagle zaczęły się mnie czepiac (ta szóstka) że chodzę na różowo (tylko bluzke miałam ubraną),później gadały że ja z kumpela to chyba lesbijki jesteśmy . Czepiały się tego że mam różowe końcówki na włosach (chociaz 2 laski w klasie tez maja) i zaczęły mnie psikać później brokatem pare razy cala sie świeciłam i aż się z nerwów trzęsłam.Nie mam pojęcia co zrobić .Miałam ochotę dać jakiejś lasce w ryj ale bałam się konsekwencji a czułam że prowokuja mnie celowo. Czy to wina że lubie różowy ?Czy że kolegowałam się z znienawidzona laska? Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach