Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111Elizkaaaa

Kuzyn dzisiaj przyszedł z pożdieranymi doszczętnie kolanami

Polecane posty

Gość 1111111Elizkaaaa

Kuzyn dzisiaj przyszedł z pożdzieranymi kolanami czym mu przemyć zeby nie szczpyało?

Gość Obie marki są identycznie dobr
Octaniseptem.

Gość Obie marki są identycznie dobr
A potem posmaruj Tribioticiem i nie zaklejaj niczym, tylko sprawdź na opakowaniu czy nadaje się dla dzieci w wieku twojego kuzyna, bo nie wiem ile on ma lat, a Tribiotic ma ograniczenia wiekowe.

Gość 1111111Elizkaaaa
Au dziewczyny to naprawdę wygląda paskudnie czarne kolanka oba, nie dość że ma bardzo chude, kościste nogi to taki upadek tym bardziej bolesny (wiem bo sama mam chude nogi i jak wyrżnę na beton na rolkach to bol jak diabli)napewno go bolało. Nie jest mały wiec chyba nie jest to ograniczenie dla niego(10 l.) Poleciał kolanami po żwirze czy asfalcie nie wiem ale ma duże szkody strupy bedzie mial jak nic a nie bedzie go bolalo jak mu posmaruję tym? Zreszta czy to ma znaczenie? Ma być rana czysta a nie będzie się martwił czy go będzie piekło. Co prawda przez spodnie to było no ale ma ogromne rany

Gość fwefwef
Ja bym mu po prostu zrobiła długą kąpiel w wannie, potem ewentualnie coś przyśpieszającego gojenie i odkażającego jak np ten Tribiotic czy Solcoseryl żel (ale nie wiem czy szczypie).