Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rhówka

Jak pracuję nie mam czasu na nic, jak nie pracuję mam depresję.

Polecane posty

jw. Gdy nie pracuję, nie umiem sobie sama zorganizować dnia, popadam w depresję, każdy dzień jest taki sam. Obecnie pracuję i na nic nie mam czasu, absolutnie .. Około 220 h w miesiącu robię i wracając z pracy dosłownie padam. Nawet rzeczy do pralki nie mam sił wrzucić:( Planuję zrezygnowac z pracy i rozwijać własny biznes (który dopiero raczkuje), jednak nie wiem czy nie dopadnie mnie znów ten straszny stan... Nie pracując mam czas na swoje pasje... Jestem szczęśliwa... Obecnie daleko mi do uczucia szczęścia... Nigdy nie prowadziłam swojej działalności... mam nadzieję, że będę umiała się zdyscyplinować! Głownie to praca w domu, przed komputerem .., Wyobrażacie sobie pracować w domu???

Gość erererwewewe
wielu ludzi pracuje w domu, robiac jakies zlecenia np. grafike, ale nie kazdy otwiera firme bo zus by go zezarl

praca w domu wydaje się być fajna, ale na dłuższą metę mogę czuć się wyobcowana, odcięta..

Gość ja mam to samo......
jak chodziłam do pracy, brak czasu na inne rzeczy, które chciałbym zrobić, czasem nie miałam juz siły po prostu. a tu zwolnili mnie z pracy i nie potrafie nawet mieszkania ogarnąć :o masakra jakaś

Tego sie obawiam, takiej depresji.... Nie umiem sama się zorganizować, zaraz sobie wymyślam problemy:( choroby ;( A we własnej firmie organizacja to podstawa.

Gość anyżeq1111
Ja pracuje w domu i polecam :) Tylko czasem fakt samodyscypliny trzeba :)

Wydaje mi się, że nie ma nic lepszego niż praca w domu:) Potem jak będą dzieciaczki to będę mogła łatwo połaczyć prace z wychowaniem dzieci:) Fajna perspektywa:)))