Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuniaaa96

Mam 17 lat i moi rodzice nie akceptują mojego chłopaka. :(

Polecane posty

Gość asiuniaaa96

Nie wiem co mam juz robić, od 8 miesięcy spotykam się z chłopakiem który w maju bd miał 19 lat, ja również w maju bd miała 17 a moi rodzice nie mogą zaakceptować tego że ja już mam chłopaka, nie pozwalają mi się z nim spotykać, chcieli mi nawet wziąść telefon i kompter ale odpuścili. Ja i tak się z nim widuje pod pretekstem że ide do koleżanki, ale mam już dośc tego ciągłego okłamywania ich. Chciałabym móc normalnie się z nim spotykać, żeby mógł przyjść do mnie do domu i wgl. Oni nawet go nie znaja a już są tak do niego uprzedzeni. A to wszystko zasługa ludzi, mieszkam w małej wiosce i tu wszyscy wszystko wiedzą. A on nie jest złym chłopakiem, często mi mówi że nigdy by mnie nie skżywdził, ani żadnej innej dziewczyny. Pije tylko czasem w weekendy z kolegami i co ważne kumpluje się z moim bratem ale to i tak ich nie przekonuje. Twierdza że mam jeszcze czas na chłopaków, tylko że oni nie rozumieją że go kocham i jestem z nim szczęśliwa, Proszę pomóżcie mi bo już nie wytrzymóje tych ciągłych awantur. :(:(:(

czym jeszcze zajmuje sie ten twój chłopak oprócz picia w weekendy ?:)

Gość asiuniaaa96
Pracuje w takiej jakby firmie gdzie robią przy drewnie i w domu jego tato również ma interes polegający na wyrobach różnego rodzaju rzeczy z drewna.

Gość kakałeke
wziąć ;) A co do chłopaka to rzeczywiscie jestes w trudnej sytuacji. nie wiem co Ci doradzic, niby jestesmy w tym samym wieku, ale ja nie mam chloapka ;d

Dlaczego go nie lubią, chyba wyartykułowali podstawę? Jesteś przed maturą, więc pamiętaj: wziąć, a nie wziąŚć, wytrzymUje.