Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eurudytka.90

Znajoma w pracy prowadza się z innym a jest zaręczona. WYKABLOWALYBYSCIE JĄ?

Polecane posty

Gość Eurudytka.90

Mam w pracy znajomą. Nie trawię jej zbytnio ponieważ irytuje mnie jej zachowanie, jest arogancka, chamska i strasznie zadumana w sobie. Od jakiegoś czasu kręci z chłopakiem z mojej grupy. Cały czas są razem, nawet raz trzymali się za ręce. Wiem że to nie moja sprawa ale tak z ciekawości, czy zrobili byście coś z tym na moim miejscu czy nie?????

Gość konik00
zazdrosna jesteś i tyle :O

Gość nic bym nie zrobiła
ma swój rozum i wolną wolę, zaręczyny można zerwać, a kablowanie jest wstrętne.

Gość odłamek bomby po nalotach
czasami warto pilnować swojego nosa bo zez rozbiezny ma swoje plusy ujemne pamiętaj

Gość cefałka
Ile razy jeszcze zalozysz ten topik?Jesteś normalna? Widać,że chcesz jej dokopac, ciekawe, czy mówisz prawdę. Własnie takimi jak ty gardzę - plotkarami, intrygantkami. Bez wlasnego zycia, bez własnych zaiteresowań, bez własnej osobowości. I załóż ten topik jeszcze na macierzyńskim, tam jeszcze nie zakładałaś. :P

Gość foch z przytupem
hah a potem wyladuje kolo ze zdradzajaca laska i dowie sie po 10 latach ja bym najpierw pogadala z laska a jesli nic by sie nie zmienilo, to powiedzialabym kolesiowi

Gość eurydytkooooo
No, no jakie śliczne bluzgi. Gratulacje, coraz lepiej. Nikogo ci nie żal, a na pewno nie tego gościa. Chcesz jej dokopac i szukasz pretekstu. Jestes odrażająca moralnie.