Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pravvikow

do prawiczkow, gdybyscie mieli sporo kasy, chcielibyscie miec zone, ktora by was

Polecane posty

Gość do pravvikow

nie kochala? ale za to bylaby dosc ladna, tak z 8 lat mlodsza, bylaby z wami dla kasy, tzn. wygodnego, bezstresowego dla niej zycia? wiedzilibyscie, ze nie mozecie raczej na nia liczyc w czasie waszej ciezkiej chorobhy, ale mielibyscie nadzieje, ze moze dziecko z czasem zcementuje zwiazek? ogolnie bylaby to jak powiedzialem ladna osoba, ale z pewnoscia materialistka, ukrywajaca to, ale nie dosc dobrze ale mielibyscie regularny seks z zadbana kobieta, zabieralbyscie ja do drogich restauracji, kupoiwali bizuterie, a ona by chodzila z wami za reke po ulicach czy calowala sie nawet czasem w parku przy zachodzie slonca mieszkalibyscie w bloku, albo jakims apartamentowcu i sasiedzi wiedzieliby ze Kowalski spod numeru 18 jest brzydki, ale ma ladna, mloda, sympatyczna dla innych zone ? aha, do tego ta zona czasem flirtowalaby z innymi facetami, ale zapewniajac was, ze was nigdy nie zdradzila i nie zdradzi...

Gość frodzik
pytasz czy chcieliby po prostu prywatną prostytutkę?

Gość tygrys w Tybecie
Gdybym wygrał w totka to bym z żadną się nie dzielił. Bym jeździł po świecie. Chodził na mecze na żywo. Po co mi baba. Cała kasa dla mnie

Gość prawikolandia jest tutej
Byle by z nią spłodzić dzieciaka i miałbym w synu lub córce oparcie a żonka tak jak mówisz do seksu.

Gość brzydki prawiczek
nie, to to samo co prostytutka

Gość synod sfinks
Bez miłości to życie do dupy nam nie chodu tylko o seks a przeciwdziałania o miłość i bycie kochanym.

Gość cerowanie błon dziewiczych
do dziewic: chciałybyście miec meża który bzyka co mu pod ręke podleci, dzieci i dom mając w poważaniu na tyle głebokim że nie bywa w tym domu baaardzo długie chwile?

Gość ładna niemoralna
a ja mogłabym pokochać faceta za to, że mnie utrzymuje i jest na tyle zaradny, że ma kupę kasy, i to nie byłaby miłość do kasy tylko do faceta, który jest na tyle męski, że dobrze radzi sobie w życiu, więc myślę, ze taka kobieta mogłaby was pokochać w opisanej wyzej sytuacji nawe gdyby bez pieniedzy nie była wami zainteresowana i nie byłaby wtedy tylko czymś w rodzaju prywatnej prostyutki

Gość JesusChrystusSuperStar
synod sfinks Bez miłości to życie do d**y nam nie chodu tylko o seks a przeciwdziałania o miłość i bycie kochanym. a.. o bycie kochanym? a jak sie samemu kochanie rozumie w kategoriach papieru toaletowego jednorazowego uzytku?

Gość frodzik
chyba jednak do kasy, bo gdyby ta się skonczyła...

Gość JesusChrystusSuperStar
z pustego i Salomon nie naleje ale niektóre tu przemadrzale pustaki płci obojga mimo że same puste jak dzwon Zygmunta nadymaja sie wymaganiami do wypęku :D to nawet nie jest żalosne, to jest kurwa śmieszne