Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johannna11111

Pomocy ciąża!!???

Polecane posty

Gość johannna11111

Witam, mam 16 lat no prawie 17 i boje się, że jestem w ciąży. Ostatni okres 14.12.2012 Seks 24, 27 grudnia, bez zadnego zabezpieczenia, do końca. Cykle mam 29, 30 dni. Okres spóźnia mi się 3 dni. Mam bóle brzucha, bolą mnie piersi, troszkę mnie mdli. Z reguły cykle mam regularne. Robiłam test ciążowy 9 stycznia wieczorem na 3 dni przed spodziewaną miesiączką i wyszedł negatywny. Czy mimo testu mogę być w ciąży?

Gość wawkawica
dodawalas kiedys podobny temat ? bo cos kojarzee

Gość żanetkaaaa93
tak, zrob test jeszcze raz, wtedy bedziesz wiedziala a najlepiej to idz do ginekologa

Gość żanetkaaaa93
Tak, zrob jeszcze raz test to bedziesz wiedziala a najlepiej to idz do ginekologa

Gość Videodupa
Czy mógłby ktoś wejść na fbvideo i odpalic jakiegoś filmika, bo ja już od wczoraj mam komente ze SERWERY PRZECIĄŻONE Irytuje mnie to boleśnie gdyż chciałam zobaczyć filmik o tej 17 latce, którą bandzior ze Sanoka zastrzelił

Gość kmnjhubuyh
Ostatni okres 14.12.2012 Seks 24, 27 grudnia, bez zadnego zabezpieczenia, do końca gratuluje!

Gość ieprzyłas się w srodku
cyklu i dziwisz sie,ze mozesz byc w ciązy?hehe :P

Gość johannna11111
dodam, że facet jest Senegalczykiem i jak ja się teraz pokażę w szkole z czarnoskórym dzieckiem na ręku? :(

Gość najlepiej nie
możesz i to jak najbardziej możesz- gratuluję bezmyślności

Gość tak mysle
ze jestes :)

Gość johannna11111
up up:(

Gość johannna11111
Czemu ta kafeteria tak zamula!!!:(( jest tu ktoś:( czy jest możliwość, że zaszłam w ciąże mimo negatywnego testu?

Gość kmnjhubuyh
tak jest!!!!!

Gość johannna11111
Teraz testu zrobić nie mogę, ewentualnie po 20. Ale strasznie się denerwuję do tego 20:( Nie moge bo musiałabym jechać do miasta, bo u mnie w miejscowości nie ma apteki i musiałabym 20 km do miasta jechać a rodzice by się zaraz dopytywali a po co, a pojadę z tobą itd

Gość wawkawica
jest kurwa bardzo duża!!! pieprzylas sie w plodne, gratuluje. Trzeba myslec a potem sie ruchac. Masz za swoje test nie zawsze jest wiarygodny

Gość johannna11111
nie zawsze ale w 99 % przypadków jest wiarygodny. Tak pisało na pudle. to akurat ja w tym 1 % bym była?

Gość johannna11111
Co zrobić żeby tak nie przymulała a kafeteria.... Kurde że tez mi się musiało przytfrafić:( możliwe żeby testy ąz tak się myliły? Boli mnie trochę brzuch i tak chyba bardziej na okres. A jakie są takie pierwsze objawy ciążowe. Jakie miałyście?

Gość najlepiej nie
na pudle jak to określiłaś, było z pewnościa napisane kiedy jest ta 99% pewność- najwcześniej w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość wawkawica
moja kol, miala wlasnie bol brzucha jak na okres, ale okazalo sie to ciaza...

Gość johannna11111
Czyli co test był źle zrobiony? A jaka różnica jest, że test był strumieniowy a ja użyłam go jak takiego zwykłego, że nasiusiałam do pojemnika i zamoczyłam test? Jest jakas różnica?

Gość najlepiej nie
to znaczy, ze test był zrobiony za wcześnie, poza tym powiedz- jak można byc tak głupią, żeby uprawiać seks bez żadnego zabezpieczenia w dni płodne w wieku 16 lat????

Gość wawkawica
nie wiem, nie jestem jasnowidzem, najlepiej zrob jesscze jeden innej firmy

Gość wawkawica
do Videolachon , też mi sie wyswietla ze serwery przeciazone i nie spamuj wiecej do chuja !!!

Gość johannna11111
Były święta on wrócił z zagranicy bo tam pracuje i stało się. Wypiliśmy troszkę, moi rodzice pojechali na cały pierwszy dzień świąt więc mieliśmy czas dla siebie, poza tym byłam pewna, że jak zaraz po świętach zacznę brać tablety anty to nie wpadnę. Poszłam do gin 29.12, powiedziałam o wszystkim, kazała zrobić test w czasie około miesiączki i zacząć po okresie brać tabletki. Byłam pewna, że będe mogła brać je odrazu po wyzycie u ginekologa. Wiem, że głupio zrobiłam.

Gość wawkawica
do Videolachon , tez mi sie wyswietla ze serwy przeciazone, i nie spamuj wiecej do chuja!!

Gość wawkawica
jezeli nie chcesz zrobic drugiego testu to wlasnie wybierz sie do gina i zobaczysz czy jestes.

Gość johannna11111
Mowiłam, że żeby iść do gina lub do apteki musiałabym jechac do najbliższego miasta czyli 20 km tam gdzie zawsze jezdzimy na zakupy i sprawy latwic. Ale teraz nie moi rodzice siedzą w domu, mama jest chora i nigdzie nie jezdza a poza tym do gina czy apteki musiałabym sama jechać a jakbym chciała sama jechać to by się pytali po co, a ojciec by chcial ze mną jechać itd

Gość wawkawica
to nie wiem, twoja sprawa co z tym zrobisz.

Gość johannna11111
wiem, no chyba logiczne, że nie twoja. Poprostu pytałam, czy jest mozliwosc ze jestem skoro test dal negatywny wynik. I czuje jeszcze jakby bolało mnie wyraźniej z prawej strony w dole brzucha takie kłucie jakby czy to tez moze byc jako objawa ciąży?

Gość wawkawica
łykam sperme dziennie z rana, ciągnę hooja swojego starego