Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona911111

dług w plusie

Polecane posty

Gość zmartwiona911111

jak wyżej,niewiem co mam robić,zaczeło sie od niezapłacenia 1 faktury,potem straciłam prace i zaniedbałam całkiem to bylo z rok temu.W tej chwili żądają 800 zł do zapłaty,straszą sądem...a ja nadal niemam pracy i spodziewam się dziecka,niewiem co robić

Gość zmartwiona911111
ktoś się wypowie?.......

dług kupi koornik i tak czy tak ta kase wydębi, i to jeszcze z odsetkami, mogłas wypowiedziec umowe, dostałabys kare ale na pewno mniejsza niż masz teraz x zadzwoń do biura obsługi i zapytaj co zrobić

Gość xzxzxz
ciekawe że ludzie nie myślą nawet gdybyś wpłacała po 20 zł miesięcznie na konto plusa w temacie nr umowy , machina nie ruszyłaby z miejsca, w przypływie gotówki wpłaciłabyś więcej, w tej chwili możesz jedynie iść na ugodę i spłacać powoli zadłużenie żeby nie wyszło z plusa . ponadto napisz do nich pismo , że będziesz w miarę swoich możliwości spłacać zaległość ale obecnie jesteś w trudnej sytuacji życiowej i nie jesteś w stanie wpłacić całości

Gość imadloscienne
niech Ci rozloza na raty opisz ze masz ciezka sytuacje, mysle , ze wlasnie tak bedzie, ale splac lepiej wczesniej niz pozniej, potem firmy windykacyjne wykupuja dlugi i sciagaja z odsetkami powodzenia

Gość dlaczego szykanujesz i pomawia
zadzwoń do działu windykacji do nich i umów się na spłatę w ratach, zazwyuczaj na to idą ale musisz wtedy przestrzegać harmonogramu spłat, bo sprzedadzą dług i odsetki narosną