Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zero--null

Wierzycie w cos takiego jak przeznaczenie? W to, ze dwie osoby sa dla siebie...

Polecane posty

Gość oooooooooo!!!!!!!!!
przypadek np. Gesslerowej? poza tym znam też kilka par,które się zeszły w tym również ktoś po 20 czy nawet więcej latach, miłość jeszcze z liceum

Gość Zero--null
moze to tylko sentyment nimi kierował? Może to nie przeznaczenie? Angelxxx kiedys też rozmyślałam nad "miłością karmiczną" bardzo ciekawy temat. Czy w to werzę? Własnie nie wiem w co wierzyć

Gość Władysław Malinowski
gówno

Moja ciotka była 12 lat z chłopakiem. Byli zaręczeni ale się rozstali. Po roku on wziął ślub i ma kochaną rodzinkę. Ona jeszcze przez 11 lat była sama. Dlaczego się rozstali? Bo Wszyscy stawiali go w złym świetle, śmiali się z niego. Teraz ona bierze ślub z innym lecz pomimo to, że przez całe życie twierdziła, że nie tęskni to teraz wraca do niego myślami, żałuje. Za to on pracuje z moim chłopakiem. Zadowolony z rodzinki ale jednak zawsze pyta o nią i nie łatwo mu się o niej opowiada. Na pewno gdyby on nie miał rodziny to znowu byli by razem...

Gość saddsasadsdsa
Czy masz pojęcie, że są wśród Ciebie ludzie, z którymi łączą Cię bardzo silne więzi emocjonalne jeszcze z poprzednich wcieleń? Założę się, że nie raz czułeś jakąś dziwną energię przyciągającą Cię do drugiej osoby. Zyskaj świadomość- o co w tym chodzi... Pewnie doświadczyłeś momentów, w których pomyślałeś: „choć znam ją zaledwie kilka dni, czuje jakbym znał ją całe życie. Prawdopodobnie nie raz przeraziło Cię to, że ktoś napotkany na Twojej drodze życia zdaje się odgadywać z Twojej duszy rzeczy, których nie miał prawa odgadnąć. Czy pomyślałeś wówczas, że może właśnie rozmawiasz z dawną córką lub małżonką? Nie? Myślę, że ten artykuł może wywołać u Ciebie skrajne emocje lub pozwoli Ci poznać przyczyny i skutki trudnych relacji w Twoim życiu.. Obserwując siebie lata wstecz i relacje z ludźmi, z którymi dane mi było spotkać się w różnych momentach swojego życia doszłam do wniosku, że niektóre spotkania dwojga ludzi nie są przypadkowe. Czasem dopiero po latach uświadamiałam sobie sens niektórych spotkań. Zawsze zastanawiało mnie, dlaczego niektóre napotykane osoby miały na mnie i moje życie aż tak ogromny wpływ, a inne z kolei nie miały większego znaczenia. Odpowiedzi przyszły dopiero w momencie, kiedy zaczęłam zgłębiać tajemnice swojego bytu i rozpoczęłam pracę nad własnym rozwojem duchowym. Co to takiego ten związek karmiczny, zadajesz sobie pewnie teraz pytanie. Związki karmiczne powstają pomiędzy ludźmi, którzy są w jakiś sposób połączeni ze sobą silnymi więziami emocjonalnymi/energetycznymi, zakotwiczonymi jeszcze na przestrzeni poprzednich żywotów. Mogą to być przeróżne relacje: matka-córka, mąż-żona, rodzeństwo lub osoby zupełnie dla siebie teraz obce, będące w fazie poznawania się. Relacje karmiczne łączące Nas z innymi da się odczuć. To uczucia spontaniczne, bardzo silne i nie mające czasami racjonalnego wytłumaczenia. Czasem pociąg i zainteresowanie drugą osobą jest tak silne, że niemal zatyka nam dech w piersiach. Poznajemy kogoś, rozmawiamy z tym kimś i nagle zaczynamy czuć się... dziwnie. Po pewnym czasie uczucia między tymi ludźmi pogłębiają się, a ich kontakty przybierają na intensywności. Pojawia się coś w rodzaju uzależnienia. Myślimy, czujemy, analizujemy każde słowo i gest. Czujemy więź, ale nie wiemy dlaczego. Czasem żartujemy, że znaleźliśmy „pokrewną duszę

Gość saddsasadsdsa
znalazlam wnecie ciekawe Niektórych ludzi łączą karmiczne związki. Taka może być też miłość. Jest wzajemna, ale niespełniona z jakiegoś powodu. Mówi się więc wtedy, że dwie osoby są sobie przeznaczone. Upomina się o spełnienie nawet po wiekach, w każdym wcieleniu i w losach kolejnych pokoleń Wiele jest znaków spotkania karmicznej miłości. Są informacjami, zawartymi w sprzyjającym układzie planet, by spotkanie mogło się zdarzyć. Na to wskazuje także bardzo dziwny przebieg życia, ale też wyjątkowa zgodność cech i dążeń obu osób. Spotkanie karmicznej miłości wskazuje też numerologiczna analiza związku. Niespełniona karmiczna miłość jest związkiem korzystnym bez względu na to, jakie nazwisko będzie nosić kobieta przed i po ślubie. Analizując setki cech mentalnych obu osób w najróżniejszych kombinacjach, osoby powiązane karmiczną miłością pasują do siebie "jak ulał"! W zasadzie, niczego nie trzeba zmieniać. Czasem są naprawdę potrzebne niewielkie warunki dla duchowego dopełnienia tej miłości i szczęścia. Bywa, że trzeba tylko pokonać niesprzyjające okoliczności, które mogły być powodem dawnej rozłąki. Partnerzy nie muszą dopasowywać się do związku, ponieważ są wyjątkowo zgrani, zgodni w poglądach i celach życiowych

Gość ccfcdyd
Tak spotkalo, szkoda, ze juz tego nie ma. Do tej pory nie bylo takiej osoby i juz pewnie nie. Wlasciwie to ciezko o jakas normalna osobe, a co dopiero tutaj mowic o kims wyjatkowym dla nas. Smutne :(

Gość ccfcdyd
Teraz pelno dziwkakow jest, nawet porozmawiac nie ma za bardzo o czym, bo same przyglupy i wiesniaki, a co dopiero mowic tutaj o pokrewienstwie dusz.

Gość ccfcdyd
Ciezkie czasy ogolnie.

Gość magdalena86m
Tak wierzę w przeznaczenie. Rozumiemy się bez słów, idąc w umówione miejsce spotykamy się w połowie drogi w miejscu oddalonym od umówionego i tak już nie jednokrotnie. Dlatego wierzę i w przeznaczenie i w telepatie pomiędzy osobami, które są sobie przeznaczone.

Gość ccfcdyd
Madzia jak spotkac taka osobe, bo ja juz trace nadzieje.

Gość ccfcdyd
Byl ktos kiedys taki, ale neistety nie idane nam bylo byc razem. ja nadal jednak teksnie za tym co bylo, bo wiem ze cos takiego nie zdarza sie od tak.

Gość ccfcdyd
Niesamowite, ze sa takie osoby, ktore w to wierza. To prawdziwe diamenty wsrod oceanu nijakosci i bylejakosci. Pozdraiwam.

ccfcdyd ja nie szukalam ...taki los ...gdzies kiedys wlaczylam kompa zaczelismy rozmawiac na jakiejs grze ....bylam zalamana ..nie chcialo mi sie zyc ...i od pierwszych slow wiedzialm ze to ktos wyjatkowy druga polowka ...moze i tobie los da taka szanse

Gość leszek zakresie
Moim przeznaczeniem jest być samemu

choc nie wierzylam w takie znajomosci ...a trwa to juz 23 miesiace i jest coraz lepiej ....cudownie ...nie znam lepszego czlowieka na swiecie

Gość ccfcdyd
zagubionawzyciu dzieki. Mam nadzieje :( :*

Gość cel...
właściwy pracownik na właściwym miejscu pod właściwie wybierającym

Gość ccfcdyd
Nie chce o tym rozmawiac. Tylko tak przykro mi sie zrobilo, ale za chwile minie. Dzieki za odpowiedz.

Gość cel...
przygodę czas zacząć!

sama staram sie zakonczyc nie udane malzenstwo.. z mezem tyranem ...ktory niszczyl mnie i corke psychicznie ....teraz mam sile walczyc o swoje zycie szczescie zycie o godnosc