Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MammmAA

BARDZO PROSZĘ O POMOC! OJCIEC DZIECKA NIE DAJE MI ŻADNYCH PIENIĘDZY !!!

Polecane posty

Gość assssssssssssssssdddddddddd
normalnie do sadu. a wogole uzna sam dziecko"?

Gość MammmAA
sama nie wiem czy rozśmieszyła mnie twoja wypowiedź czy zażenowała :| kto ci Powiedział , że ja nie mam żadnych swoich pieniędzy i że Jestem i będę z dzieckiem na utrzymaniu rodziców? Mam swoje pieniądze :) Powiedziałam , że rodzice Oczywiście pomogą. Ale nie napisałam Nigdzie , że będę na ich utrzymaniu. Uważam , że ojciec dziecka jest współwinny stworzenia małej istotki i MUSI płacić na nią po prostu pieniądze. Niestety nie otrzymałam odpowiedzi czy żeby starać się o zwrot kosztów wyprawki muszę napisać jakiś osobny wniosek? I czy mogę też starać się w zwrot kosztów w czasie ciąży? Kupowałam dość sporo leków , wiadomo witaminki. Proszę o wypowiedź kogoś w podobnej sytuacji. Aha i jeszcze jedno. Tak się składa , że ojciec dziecka Powiedział mi , że wszystko przemyślał , że kocha mnie i chce być z nami Ale to ja już chyba nie mam ochoty na powtórkę z rozrywki. Dlatego nie wiem skąd wzięłaś takie informacje:) pozdrawiam !

Gość Młoda samotna mama
Mam identyczną sytuacje. Kocha ale nic nie robi itp ;) Słuchaj możesz wystąpić już teraz o alimenty na wyprawkę, lekarzy itp. Będziesz dostawać do 3 mc po porodzie. Możesz nawet spróbować o alimenty dla siebie. Potem znowu skladasz o alimenty, ustalenie ojcostwa itp. Przeczytaj powyzszy link ;) powodzenia, nie daj się burakowi :)