Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys różą byłam....

w ktorej chwili swojego zycia stałam sie stara babą????

Polecane posty

renato... Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią .

Gość ale to nie jest milosc
Do ale to nie jest miłość Idź se rzygnij jak ci niedobrze i obrażaj ludzi, jak nic o nich nie wiesz xxxxxxxxx w d...........cie mam imbecylko. trzeba miec nierowno pod sufitem aby opowiadac o sobie, ze jest sie mloda w wieku 45-lat. moglas zatrzymac swoj nik debilko bo kazdy wie o kego chodzi "urodzilas sie stara" :-O

ale ze co?taka jak pani Grodzka?

A tam jak miałam 20 to pelno pryszczy na gębie teraz mam prawie 30, cera czysta ale zmarchy wokół oczu. I tak źlei tak niedobrze

Gość Do ale to nie jest miłość
nie chce mi się z tobą gadać, bo jesteś głupią chamicą

Gość ja tam nigdy różą nie byłam
ale mam to samo uczucie, że się robię starym pudłem :) 34 lata, się kłaniam. usiłuję się powoli oswajać z myślą, że już lecę tylko w dół. ciężkie to, ale da się ogarnąć, choć człowiek sie zastanawia, gdzie sie ta dziewczyna podziała i zwyczajnie, po ludzku mu żal, ze to sie nigdy nie wróci. łatwiej mi, bo na razie mam poukładane życie, kochanego mężczyznę. ale smutej jakiś już zostanie gdzieś tam. taki life.

Gość ja tam nigdy różą nie byłam
a gówniarom, które obrażają kobiety za wiek, powiem słowa mojej mamy, że nie jest niczyją winą, że ktoś się urodził wcześniej, ani żadną zasługą, że ktoś inny później. a smarkule niedługo zobaczą jak to leci, ani się człowiek obejrzy i "wczoraj biały welon, jutro białe włosy" - to jest święta prawda :)

Gość blablable bla
a ja mam 22 lata i juz rano odechciewa mi sie wszystkiego, jak widze te opadniete powieki, zmarszczki na czole. na dodatek ciagle dąże do perfekcyjnego ciala. nie wiem co to bedzie pozniej, bede nienawidziec siebie niestety chyba

Gość oj kobietki..
35 latka to nie jest stara baba no bez przesady. Czlowiek wspolczesnie zyje ok 70 - 80 lat a autorka jeszcze nawet nie jest na polmentku drogi, moze w sredniowieczu bylabys stara bo dlugosc zycia oscylowala wtedy gdzies w granicach 40 lat wiec po 30tce juz bylo "blisko do grobu". Zamiast rozpaczac za utracana wczesna mlodoscia powinnas sie raczej cieszyc z urokow pełni doroslosci kiedy jestes jeszcze dosc mloda ale juz z ustabilizowanym zyciem rodzinno zawodowym bo za dziesiec lat z rozrzewnieniem i tesknota bedziesz wspominac wlasnie ten okres swojego zycia i zalowac ze...za malo sobie robilas ladnych zdjec a bylas wtedy taka atrakcyjna PS ja mam 26, jesli to ma jakies znaczenie

Gość ŻELAZKO NA PARĘ WODNĄ
PAMIETAM JAK MIALAM 17 LAT...I NA DYSKOTEKACH NIE CHCIALAM SIEDZIEC PRZY JEDNYM STOLIKU ZE "STARYMI"-CZYLI 25-CIO LATKAMI:) O 30-KACH MOWILAM :PRÓCHNA. A DZIS MAM 34!ZLECIAŁO:(

Gość 28latka....hm
Ja mam 28/29, jakoś tak od 2 lat zauważyłam, że coraz brzydsza się robię, ale nie to, że zmarszczki, bo tych jeszcze nie mam, ale rysy twarzy takie ostre się zrobiły, mało dziewczęce :( Mnie boli nawet nie to, że człowiek się starzeje, ale że życie takie krótkie i nie zdąży się zrobić tego, co by się chciało. Człowiek chciałby się np. nauczyć 10 języków, przeczytać wszystkie najlepsze książki, nauczyć się wszystkiego, ja np. mam tak, że mam bardzo dużo zainteresowań. Chciałabym mieć w jednym palcu wszystkie nauki ścisłe, ale humanistyczne też i być taka mądra, wiedzieć wszystko, a tutaj życia człowiekowi nie starczy na to :(

Gość maoammaoamnomaoam
ja mam 26 lat w wieku 21 lat urodziłam dziecko w wieku 23 wyszłam za maz za ojca dziecka mam dobra prace, mieszkanie ogolnie nie narzekamy ale? dziewczyny w moim wieku zyja na maxa, korzystaja i czerpia z niego garsciami, jezdza na super wakacje, chodza do klubów a ja? dzieckod o przedszkola pozniej praca, pozniej zakupy, pozniej sprzatnie i szykowanie obiadu na jutro, weekend? gruntowne sprzatanie wieksze zakupy, wypad na plac zabaw i co ja z tego mam? mam wspanialego syna ale czuje ze umarla moja kobiecosc, jestem mlodziutka dziewczyna a czuje sie wlasnie jak tytułowa stara baba!!!